Lifestyle / Studentski kutak

Otvoren Tjedan mobilnosti studenata 2013.

Otvoren Tjedan mobilnosti studenata 2013.

Sugovornici su istaknuli važnost razmjene, a Robert Brandalik ispričao svoju priču. Naime, Robert je četiri puta za redom bio odbijen za stručnu praksu, a kada je praksu napokon dobio i iskoristio ponuđen mu je nastavak školovanja (doktorat) i zaposlenje na inozemnom sveučilištu.

mobilnost otvorenje 495 1

Također, svoje iskustvo života u Osijeku ispričao je Brazilac Soares, svima poznat s Dana piva. Održana je radionica Marine Holjenko „Kako napisati životopis?" , predavanje Željka Rihe o samozapošljavanju te doc. dr. sc. Vladimira Rismonda o amaterizmu i ne bivanju amaterom.

mobilnost otvorenje 495 3

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predavanja su bila odlično posjećena i vidi se kako su i studenti našeg Sveučilišta željni naučiti svašta novo. Još jednom podsjećamo kako su predavanja svaki dan u večernjim satima, besplatna su i dostupna svim studentima.

mobilnost otvorenje 495 5

Detaljan program možete vidjeti na plakatu niže. Sutra su na rasporedu Ana Pejić s predavanjem „Kako posluje jedna community management agencija u Osijeku" u 17:30 te Marko Pavlović (iz tvrtke Anctu) koji će pričati o Startup-u u 19:00.

mobilnost otvorenje 495 4


Izdvojeno

Reci što misliš!