Lifestyle / Studentski kutak

Udruga College – učlani se i štedi!

Udruga College – učlani se i štedi!

Vođeni vizijom boljeg života studenti su osnovali Udrugu College, neprofitnu organizaciju kojoj je cilj podizanje kvalitete života mladih ljudi, kroz provođenje raznih projekata poput ugovaranja popusta za članove kod poduzeća-partnera, organiziranje edukativnih radionica i raznih humanitarnih akcija, party-a, izleta, i dr. Udruga College stvara usku suradnju s partnerima, fakultetima, srednjim školama i članovima koji su uvijek dobrodošli s kvalitetnim idejama, dobrim savjetima i zdravim kritikama.

Od početka 2013. aktivni članovi Udruge College djeluju kako bi njihovi članovi mogli ostvarivati što veći broj pogodnosti. Trenutno Udruga College surađuje s više od 50 partnera, a taj broj će rasti sve više i više u vremenu koje je pred nama. O pogodnostima koje možete ostvariti kod partnera možete saznati više na stranici Udruge College, kao i na Facebook stranici. Biti član Udruge College znači učlanjenjem ostvarivati konstantne popuste i pogodnosti!

Iz dana u dan Udruga College radi na tome da za svoje članove ostvari što više pogodnosti, stoga svakodnevno ima sve više partnera, od kojih nekima pristupa na svoju inicijativu, a nekima na prijedlog korisnika kartice. Stoga Vas i ovim putem poziva da im se obratite sa svojim željama i idejama, kako bi Vam pružili što bolju uslugu.

Zašto se učlaniti?

Simboličnom članarinom od 30,00 kn (polugodišnja) ili 50,00 kuna (godišnja) članovima Udruge mogu postati osobe u starosnoj dobi od 15-30 godina. Učlanjenjem u Udrugu studenti ostvaruju popuste i stanovite uštede kupovanjem na mjestima koje ionako često koriste. Studenti tako mogu na gotovo svim područjima ostvariti popuste. Oni se ostvaruju na raznim područjima od kulture, edukacije, zabave i rekreacije do ušteda u prehrani, shoppingu i uslugama zdravlja, ljepote te uslugama raznih popravaka. Projekt i rad Udruge je hvale vrijedan, a detaljne informacije o razgranatoj mreži partnera i popustima koji se članstvom ostvaruju može se pronaći na sljedećem linku

Ukoliko koristite usluge kod partnera Udruge College doista se isplati postati član. Ukoliko ste zainteresirani i ukoliko imate uvjete za članstvo, učlaniti se možete na sljedećem linku

Postignuća

Od svog osnutka, 13. travnja 2012., Udruga College posvetila se prvenstveno povećanju broja partnera kod kojih bi članovi mogli ostvariti popuste i sretni su što mogu reći kako već sada taj broj prelazi 50 partnera. Također, Udruga je sudjelovala i u organiziranju humanitarnih priredbi te u organizaciji putovanja za korisnike benefit kartice.

Osim toga, organizirali su predavanja na temu EU i zapošljavanja putem njenih fondova u svjetlu ulaska Hrvatske u EU u srpnju ove godine. Međutim, to nisu jedina predavanja i edukacije koje je Udruga organizirala. Naime, budući da su članovi mogu biti svi mladi od 15 do 30 godina, očito je da u tu skupinu upadaju i maturanti. Stoga su ove godine organizirali i pripremna predavanja za maturante i polaganje ispita iz državne mature.

Interakcija

Kao što je već navedeno, Udruga College je otvorena za sve Vaše prijedloge i ideje koje će uvijek pokušati ostvariti. Stoga Vas poziva da na stranicama pogledate informacije o Udruzi College, partnerima i aktivnostima. Smatrate li da nešto nedostaje? Imate li neku ideju za putovanje ili humanitarnu akciju? Ili pak možda za novog partnera? Javite se bez oklijevanja i predložite svoju ideju. Na kraju krajeva, Udruga College je tu za Vas.

college 495 2

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovo su samo neke od pogodnosti koje studenti ostvaruju u gradu Osijeku. U studenskom životu svaka je ušteda dobro došla te je u svakom slučaju korisno ove informacije znati i koristiti sve pogodnosti koje omogućuje studiranje u ovom gradu


Izdvojeno

Reci što misliš!