Sport / Rukomet

RK Nexe uoči 17. kola SEHA lige, Varvodić: 'Ništa osim pobjede!'

RK Nexe uoči 17. kola SEHA lige, Varvodić: 'Ništa osim pobjede!'

Druga sezona SEHA lige polako se bliži kraju, pred rukometašima Nexea su još dvije utakmice.

Prva od njih igra se u subotu u 18 sati protiv momčadi Izviđača iz Ljubuškog. Ovo će biti i posljednja utakmica ove sezone regionalne lige u Našicama, dok momčad Nexea u posljednjem kolu gostuje u Slovačkoj. Svoja razmišljanja uoči domaće utakmice iznio je vanjski igrač Nexea Marin Varvodić.

Marine, razmišljanja i očekivanja su...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ma, ništa osim pobjede. Jednostavno, ništa osim pobjede. Nakon ova četiri poraza zaredom u proljetnom dijelu SEHA lige, vrijeme je i za pobjedu. Totalno smo razočarali protiv Lovćena, pokušali smo „skinuti skalp" Meshkovu, Zagrebu ili Vardaru. Na žalost, nismo uspjeli. Sada nas očekuje Izviđač koji nije u „blistavoj" situaciji i ništa drugo osim pobjede ne dolazi u obzir. Moramo se iskupiti navijačima i moramo pokazati što bolju igru. Iako nas muče neke ozljede i bolesti, dati ćemo sve od sebe u subotu.
Kada pogledam malo unazad, čini mi se da smo predobro igrali u pripremnom razdoblju, jednostavno nam je sve polazilo za rukom, nismo mogli izgubiti utakmicu. Kada su počele službene utakmice, nismo bili na tom nivou i to nas sve jako muči. U subotu smo moramo iskupiti za te lošije predstave."

Ako se vratimo još malo unazad, ova nam je cijela sezona izuzetno turbulentna.

Je, istina. Počelo je s lošim ždrijebom Kupa EHF, nepoznati protivnik i daleko putovanje te na kraju ispadanje iz Europe od, tada, ne renomiranoga protivnika.
Nadali smo se ove sezone, konačno, plasmanu u finale hrvatskoga Kupa. Sada smo u četvrtfinalu, ukoliko se tamo plasiramo, dobili Zagreba i to na njegovu terenu. No, predati se sigurno nećemo, mi uvijek vjerujemo da možemo svakoga pobijediti.
Ovu sezonu neki sigurno neće smatrati kao uspješnu. Međutim, ove smo sezone, s nekoliko vrlo mladih igrača, pripremili temelje za budućnost i to nam pruža nadu za dalje. Ne treba padati i plakati, u športu uvijek dođu i teža vremena, vremena kada su rezultati slabiji. Treba ići dalje, trebamo vjerovati u sebe pa će sve ponovno doći na svoje."

17.kolo SEHA lige, Nexe-Izviđač, subota 16.ožujka u 18 sati.

Foto: rknexe.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!