Sport / Rukomet

Varteks Di Caprio - Nexe 29:40

Varteks Di Caprio - Nexe 29:40

Rukometaši NEXE-a su na gostovanju u Varaždinu ostvarili i četrnaestu uzastopnu prvenstvenu  pobjedu. Naši su rukometaši u susretu 14. pretposljednjeg kola Premijer HRL  i  lakše nego se očekivalo, pobijedili Varteks Di Caprio s 40:29.

Varteks je od početka susreta i vodstva NEXE-a  bio potpuno nemoćan, samo su dva puta domaći uspjeli  izjednačiti (1:1, 2:2), tako da je NEXE već do odmora uspio stvoriti  velikih 10 pogodaka razlike  U drugom dijelu NEXE je u nekoliko navrata uspio i povećati razliku na + 12 i do kraja susreta pobijediti s uvjerljivih 11 razlike.
Bila je to dobra uvertira uoči najvećeg derbija Premijer lige, koji će u subotu u Našicama odigrati jedine dvije neporažene momčadi Croatia osiguranje Zagreb i NEXE.
Unatoč izravnom televizijskom prijenosu (HTV2), u  Našicama vlada  prava euforija, a ulaznice se po cijeni od 20 kn mogu nabaviti i u pretprodaji u Caffe baru Moreno i Caffe Baru Roko. U goste nam dolazi  najtrofejnija hrvatska ekipa,  u čijim su redovima gotovo svi reprezentativci, no i Nexe se također  može pohvaliti s brojnim reprezentativcima: uz Sašu Barišića-Jamana (Slovenija) i Denija Velića (BiH), tu su i Alen Blažević, Franjo Lelić i Robert Markotić s pozivnicama hrvatskog izbornika Slavka Goluže za pripreme u Makarskoj.  Više nego dobra pozivnica za sve navijače RK NEXE i ljubitelje rukometa - subota 12. prosinca u 18 sati,  dvorana OŠ Kralja Tomislava. Nabavite ulaznice  na vrijeme i  i vidimo se na tekmi !!


Izdvojeno

Reci što misliš!