Sport / Rukomet

VIDEO: Veteranski rukometni turnir

VIDEO: Veteranski rukometni turnir

Da je Osijek i rukometni grad najbolje pokazuje tradicionalni međunarodni Božićni turnir veterana, koji je i ove godine održan u dvorani Zrinjevac.
Domaći klub veteranski rukometni klub Osijek, opet je na jednom mjestu okupio brojne poznate igrače s prostora bivše države.

Osmi po redu Božićni rukometni turnir okupio je 9 sastava u muškoj i ženskoj konkurenciji. Međunarodno natjecanje u Osijeku najbolje je u Hrvatskoj i jedno od najboljih na ovim prostorima Europe ističu svi sudionici.
U dvorani Zrinjevac okupili su se bivši reprezentativci Hrvatske i bivše države te igrači i igračice s brojnim uspjesima na domaćoj i međunaodnoj sceni.

A osim same zabave i međusobnog druženja natjecateljima je naravno bitan i rezultat, ali samo u pogledu borbenosti i zalaganja koja unatoč godinama ne nedostaju, ali bez njih se i ne može nastupiti u bilo kakvoj utakmici, pa bez obzira i na tjelesnu pripremljenost.

Veteranski rukometni klub Osijek osim ovog domaćeg turnira nastupa i na ostalih nekoliko u europi sličnog karaktera poput natjecanja u Novom Sadu Kranjskoj Gori ili Vrnjačkoj Banji.
Isto tako glasi kao najorganiziraniji veteranski klub u gradu koji redobito tjedno igra utakmice s klubovima raznih liga iz Osijeka i okolice ističu nam domaćini iz osječkog kluba. U svakom slučaju ova lijepa rukometna tradicija nastavit će se i sljedećih godina.

VIDEO:
{youtube}SOA2_vllzwc{/youtube}


Izdvojeno

Reci što misliš!