Sport / Rukomet

Županja bolja u slavonskom derbiju

Županja bolja u slavonskom derbiju

U ''slavonskom derbiju'' 18.kola 1.HRL domaćin RK Đakovo ugostio je rukometaše Županje. Pred 500-injak gledatelja Žuto-plavi nisu uspjeli svladati goste iz Županje.

Iako je domaćin dobar dio prvog poluvremena držao vodstvo na svojoj strani, rezultat na poluvremenu bio je 14:14.

U nastavku gosti ubacuju u brzinu više i ne dopuštaju Đakovčanima da okrenu rezultat u svoju korist. Posljednim sučevim zviždukom rezultat na semaforu pokazivao je 30:34 za Županjce.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U domaćem sastavu dobrom igrom i pravim pristup posebno se istakao mladi Denis Tot s 5 pogodaka. U redovima Županje najviše pogodaka zabio je Mladen Miliš (8) i Danijel Dušanić (7).

Trener Đakova, Daniel Špehar nakon utakmice, izjavio je: ''Nažalost, konstantno nam se ponavljaju iste greške. Ponajprije mislim na igru u obrani gdje nismo odigrali dovoljno agresivno i čvrsto, a protivnik je to znao iskoristiti. Doprinos golmana nije bio na očekivanom nivou, a u fazi napada nedostajalo je prije svega organiziranosti, mirnoće i ishitrenih reakcija pojedinih igrača. Ovo nas neće obeshrabriti. Nastavljamo dalje s treninzima i nadam se da ćemo napokon proigrati na veselje prije svega igrača, a onda i publike koja se u velikom broju vratila na tribine. Stvarno hvala svima koji su nas došli bodriti i nadam se da ćete u tako velikom broju i dalje dolaziti jer ovoj ekipi zaista treba igrač više''

U slijedećem kolu Đakovčani gostuju u Biogradu.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!