Sport / Rukomet

Izabrano novo vodstvo RK Đakovo

Izabrano novo vodstvo RK Đakovo

Održana je izborna skupština Rukometnog kluba Đakovo na kojoj je izabrano novo vodstvo kluba. Napokon je ispunjena želja sadašnjih i bivših igrača koji su odlučili preuzeti klub i tako spriječiti daljnje utapanje ovog kluba s bogatom tradicijom.



Novoizabrani predsjednik kluba je Željko Pinterić, zamjenici su mu Saša Belijan i Hrvoje Horvat, a za tajnika je izabran Ilija Dobrinkić. Skupština je protekla bez teških riječi, a nakon završenog izbora tijela upravljanja, mogla su se uočiti nasmiješena lica prije svega igrača koji ovim izborom vide izlazak iz ponora.

Predsjednik Pintarić obećao je mukotrpan rad novog čelništva: "Svjesni smo u kakvoj situaciji se klub nalazi, ali vjerujemo da izlaz postoji. Zato smo se i kandidirali. Cilj nam je zadržati postojeće igrače, ali i vratiti Đakovčane koji su trenutno u drugim sredinama", izjavio je Pintarić nakon izbora organa upravljanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zadovoljan izborom čelništva bio je i kapetan RK Đakova Tomislav Barberić koji vjeruje da dolaze bolji dani: "Skupštinu smo čekali mjesecima, a sada je napokon održana na zadovoljstvo nas igrača. Vjerujem da će stvari krenuti na bolje", rekao je Barberić.

Pred novim vodstvom je izuzetno teška zadaća jer nekoliko vrlo bitnih igrača ima konkretne ponude drugih klubova, no svi su spremni razgovarati o svom statusu..



Izdvojeno

Reci što misliš!