Sport / Rukomet

Nexe dočekuje Zvezdu u punoj dvorani

Nexe dočekuje Zvezdu u punoj dvorani

Pred nama je prva utakmica drugoga dijela SEHA lige. U goste dolazi beogradska Crvena zvezda, klub koji ove godine ne briljira ni u jednom natjecanju.

No, opuštanja ne smije biti. Na tu temu popričali smo s Ivanom Sliškovićem.

Nikako! Zvezda je posljednja na tablici, no svaki sudionik SEHA lige ima svoje kvalitete. Utakmicu moramo otvoriti pametno, ne smijemo ući u nju opušteno i očekivati laganu pobjedu. Treba se boriti, dati sve od sebe i onda možemo računati na tri boda."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Beogradu su, u prvome dijelu prvenstva, slavili s pet zgoditaka prednosti, no Nexe nije odigrao vrhunski.

„Da, posebno prvi dio utakmice u kojem smo primili 18 golova što je sigurno previše. Moramo od prve minute odigrati kvalitetnu obranu i ne dozvoliti gostima da se razmašu."

Nakon uspjeha u prvome dijelu SEHA lige i prolaska u osminu finala Kupa EHF, ovo je idealna prilika za punu dvoranu u Našicama.

„Tako je. Želim pozvati našu dragu i vjernu publiku da nam u utakmici protiv Zvezde bude dodatna snaga i osmi igrač. Mislim da smo svojim igrama zaslužili punu dvoranu i bučnu podršku."

Utakmica se igra u četvrtak, 8.12. u 19 sati u dvorani u Našicama. Osim vrhunskog rukometa očekuju vas i vrijedne nagrade.

Dođite i pozdravite momčad koja je već postala dio blistave povijesti rukometnoga kluba Nexe.

Tekst: RK Nexe

   


Izdvojeno

Reci što misliš!