Sport / Rukomet

Nexe počinje pripreme za novu sezonu

Nexe počinje pripreme za novu sezonu

Pripreme su počeli jučer na igralištu FEŠK-a u Feričancima, a prema programu rada aktivnosti će provoditi u dvorani i na vanjskim prirodnim terenima. Igrače je pozdravio trener Kasim Kamenica, koji ih je nakon nekoliko uvodnih rečenica prepustio Mirku Kroli, novom kondicijskom treneru, što je samo jedna od novina u radu ovog kluba.

Na prozivci su bili igrači: Saša Barišić Jaman, Albin Eter, Nikola Kedžo, Janko Kević, Franjo Lelić, Perica Lelić, Robert Markotić, Marko Mrđenović, Mario Obad, Mate Šunjić, Deni Velić, novi igrači vratar Josip Pivac (Medveščak), pivot Krešimir Kozina (Zamet), vanjski igrač Ivan Varvodić, lijevi vanjski Ivan Slišković (obojica Split), lijevo krilo Vedran Mataija (Poreč). Uz njih u rad su uključeni mladi i perspektivni igrači druge momčadi: Edi Vešligaj (vratar), Leo Vešligaj (desni vanjski), Matej Ivanović (lijevo krilo) i Toni Dundović (desno krilo).

/"nexe495/"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nažalost, jedan od ključnih igrača, Saša Barišić Jaman, imao je banalnu (nezgodno stao pri izlasku iz auta) ozljedu meniskusa, zbog koje će nekoliko tjedana morati mirovati. Uz trenere Kamenicu i Krolu, na okupljanju igrača bili su predsjednik Upravnog odbora Josip Ergović, sportski direktor Zdenko Kordi, dopredsjednik Marko Sertić, Željko Horvat (član UO) i v.d. tajnika Vjekoslav Mahovlić.

Prema riječima sportskog direktora Zdenka Kordija, do prve utakmice (10. rujna) u Beogradu s Crvenom zvezdom, u novoosnovanoj regionalnoj ligi Nexe će odigrati potreban broj prijateljskih utakmica i sudjelovati na turnirima pa je tako dogovoren dolazak Borca iz Banje Luke (12./13. kolovoza) u Našicama, sudjelovanje na turnirima u Celju (od 19. do 21. kolovoza), na memorijalu Bogdana Rodića u Novom Sadu (26. i 27. kolovoza) i Francuskoj (2. i 3. rujna), što će biti uvertira pred početak prvenstva. Nije isključeno da se ubaci još koja utakmica, zaključio je Kordi.



TEKST: S.Sobodić (Glas Slavonije)
FOTO: RK NEXE     


Izdvojeno

Reci što misliš!