Zdenko Kordi najbolji trener u Hrvatskoj

Zdenko Kordi najbolji trener u Hrvatskoj

kordi

Zdenko Kordi, trener rukometaša Nexea, proglašen je najboljim trenerom za 2015.godinu u izboru Hrvatskog rukometnog saveza i Športskih novosti.

Dirigent Gromova nagradu je osvojio u iznimnoj konkurenciji i ona je potvrda odličnog rada i rezultata u godini koja je zlatnim slovima upisana u povijest našičkog rukometa.

Gro novinara okupljenih u zagrebačkom klubu H2O stajalo je u redu za izjavu. No, prva je otišla u naš mikrofon. 

Treneru, čestitka prije svega…

Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala. Jesam li već rekao hvala? Sretan sam, zadovoljan, ispunio mi se jedan od najvećih snova u životu.

Veliko je ovo osobno priznanje, ali i za klub, grad i čitavu regiju…

Da, velika je ovo stvar. U ovu su nagradu uključeni svi moji profesori, svi moji igrači rukometnog kluba Nexe, njima posebno hvala, svi suradnici, naš glavni sponzor Nexe grupa, uprava na čelu s predsjednikom Josipom Ergovićem. Hvala svim našim vjernim navijačima. Hvala mojoj supruzi koju ne spominjem često, hvala mojim sinovima. Oni su podnijeli puno žrtve za ovo. Zahvaljujem i mojim roditeljima. Hvala i svim trenerima koji rade u klubovima, s kojima sam radio i surađivao. Sve je to utkano u ovaj rezultat, sve je to naš rezultat na koji sam ponosan i zbog kojeg sam sretan.

Ovo je potvrda dobrog rada i dodatni motiv za dalje…

Ovo je čast i zadovoljstvo. Čast je jer je konkurencija bila iznimna, Hrvatska ima odličnih trenera, naša je škola rukometa među najboljima na svijetu. Ali, ova nagrada je i obaveza. Ne mislim sada stati. Volim to što imamo ambiciozan klub, ambicioznog predsjednika i ambiciozne sponzore, igrače i suradnike. Želimo tako nastaviti i dalje. Tako sam radio do sada, tako ću i u budućnosti. Želim napraviti još puno dobrih rezultata s Nexeom.

Za najbolju je igračicu izabrana Marta Žderić, golmanica Budućnosti iz Podgorice s kojom je postala prvak Europe. Najbolji rukometaš je Domagoj Duvnjak, motor THW Kiela i naše reprezentacije. Počeli smo u Slavoniji pa u Slavoniji i završavamo – najbolji sudački par za 2015.godinu su Matija Gubica i Boris Milošević.

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

No events