Sport / Rukomet

Nexe lakoćom protiv Borca

Nexe lakoćom protiv Borca

Rukometaši Nexea pobijedili su banjalučki Borac i upisali nova tri boda na svoj konto. Rutinska pobjeda uz odlično odigranu obranu, raspoložene vratare (ukupno 19 obrana) te kvalitetan i učinkovit napad. Nexe je sada treći na ljestvici sa šest bodova.

Vremena za slavlje nema previše, pogledi su već uprti prema slijedećoj suboti (28.rujna) i utakmici protiv prvaka Srbije Vojvodine iz Novoga Sada. U Osijeku, u dvorani Gradski vrt, u 19 sati.

Zdenko Kordi, trener Nexea:
„Znali smo kako Borac ima problema s ozlijeđenim igračima. Danas su nas primorali na strpljivu i kvalitetnu igru. Nije nam bilo lako držati visoki stupanj koncentracije u obrani i napadu, ali sam zadovoljan što su moji igrači u tome uspjeli. Ovo je za nas bio odličan test koji smo položili s odličnim."

Perica Lelić, RK Nexe:
„Moramo biti zadovoljni, ispunili smo sve zadatke koje je pred nas postavi trener. Igrali smo dobro od početka do kraja i uspjeli pobijediti s velikom razlikom. Vjerujem kako su i naši navijači zadovoljni utakmicom."

Bojan Crnomarković, trener Borca:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Prije svega čestitam Nexeu na uvjerljivoj i apsolutno zasluženoj pobjedi. Uspjeli smo parirati domaćinu tijekom prvoga dijela utakmice, više od toga nismo mogli. Naši su glavni igrači bili umorni, a mlađi koji su ušli u igru nisu mogli pratiti ritam Nexea koji je to odlično iskoristio. Nexe je kvalitetnija i iskusnija momčad on naše i u puno su boljoj formi."

Stefan Janković, RK Borac:
„Vjerujem kako ćemo moći kvalitetnije odigrati nakon što nam se vrate ključni igrači koji su trenutačno ozlijeđeni. Čestitam Nexeu na zasluženoj pobjedi i želim im sve najbolje u nastavku sezone."

RK NEXE – RK BORAC m:tel 33:19 (14:8)
SEHA Gazprom South stream liga
3.kolo
Osijek, ŠD Gradski vrt
Gledatelja 1120.
Suci: Marko Boričić i Dejan Marković (Srbija)
Delegat: Marjan Nachevski (Makedonija)

RK NEXE: P.Lelić (13 obrana), Bureš 2, Eter 2, F.Lelić, Mrđenović 1, Tomas 1, Kružić 3, Jurjević 1, Pivac (4 obrane), Vujić 6, Božić Pavletić 2, Sakić 2, Vegar 3, Janković (2 obrane), Tomić 5, Ivić 4.
Trener: Zdenko Kordi
RK BORAC m:tel: Janković 3, Hercegovac 4, Tešić 2, Đurić, Crnogaća, Mišković, Krstajić, Nježić, Haseljić (7 obrana), Bezbradica, Rađenović 2, Trivundža 4, Vučić 1, Dakić (3 obrane), Šešić, Čeranić 3.
Trener: Nebojša Golić

SEDMERCI: Nexe 2/3 (Božić Pavletić, Bureš), Borac 2/3 (Trivundža, Janković).
ISKLJUČENJA: Nexe 8 minuta (Tomas, Vujić, Ivić, Božić Pavletić), Borac 4 minute (Vučić, Šešić).


Izdvojeno

Reci što misliš!