Sport / Ostalo

VIDEO: Đakovo - sportaš godine

VIDEO: Đakovo - sportaš godine

Organizatori su i ove godine imali puno posla, te su podjeljene brojne nagrade zaslužnim sportašima i djelatnicima koji su i u 2010. na najbolji način promicali ime grada Đakova u Hrvatskoj i inozemstvu.

Gradonačelnik Zoran Vinković istaknuo je kako je Grad Đakovo u cijelosti ispunio svoje obveze prema Savezu sportova Đakovo, da skrbi o tome da svi imaju potrebne uvjete za svoje aktivnosti, te će se truditi da tako i ostane.

Prije proglašenja najboljih, posebne nagrade uručene su Grappling klubu Triangle, kadetskoj ekipi rukometašica Pan Đakovo i Tinu Takaču, članu plivačkog kluba Đakovo.  Također ista će nagrada bit će uručena i rukometašu Domagoju Duvnjaku, koji se trenutno nalazi u Švedskoj na SP.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najbolji sportaš Đakova je Josip Zirn, jahač i vozač dvoprega Konjičkog kluba Đakovo. Drugo mjesto osvojili su Maja Pačarić iz Atletskog kluba Đakovo i Tomislav Bošnjak, igrač Rukometnog kluba Meteor Đakovo, a treće Leonarda Jagodić iz Teniskog kluba Đakovo i Denny Vuković iz Grappling kluba Triangle. Za sportašicu Đakova proglašena je Marija Šola, članica Grappling kluba Triangle.

Kod ekipa prvo mjesto dodijeljeno je članicama Šahovskog kluba Đakovo, drugo odbojkašicama Đakova, a treće košarkašicama Meteor Đakova.

Za najbolju momčad proglašeni su članovi Plivačkog kluba Đakovo, drugo mjesto pripalo je nogometnom klubu Torpedo iz Kuševca, a treće rukometašima Meteor Đakova.

{youtube}uplgm1QSZj8{/youtube}

TEKST: Stv.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!