Sport / Ostalo

VIDEO: Pannonian 2010 - BMX

VIDEO:  Pannonian 2010 - BMX

Na jedanaestom natjecanju u ekstremnim sportovima, «Pannonian Challenge uz Osječko», danas je bio dan za BMX.Nakon natjecanja vozača amatera, u poslijepodnevnim satima pred oduševljenom publikom nastupili su ponajbolji BMX profesionalci iz cijeloga svijeta.
c2cd4ef7ca6b2467a4ef8f8e9a07d851.jpg
Visoko se danas letjelo u skate parku u Osijeku. Kako su organizatori i najavljivali najatraktivnije vratolomije, ali i najbolji vozači na ovogodišnjem Pannonianu mogli su se vidjeti danas na finalu BMX-a.
Nastupila su neka od najvećih imena iz svijeta ekstremnih sportova iz Europe, Amerike i Australije, a finale je privuklo i najveći broj posjetitelja do sad.

Poseban mamac za gledatelje na ovom Pannonianu je i sudjelovanje Daniela Dhersa, višestrukog svjetskog prvaka i ovogodišnjeg pobjednika X-Gamesa, ali i drugih poznatih vozača.
DANIEL DHERS(Venezuela):
«Skate park vam je odličan. Čuo sam da je ovo najbolji u Hrvatskoj. Stvarno imate sreće, kad sam ja počinjao voziti nisam imao ovakav park, drago mi je što sam ovdje. Ovdje je jaka konkurencija, svi guraju sebe do svojih granica, ali i svi se dobro zabavljaju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sutra je posljednji dan Pannonian Challenga koji je rezerviran za natjecanja na trim stazi. U trinaest sati na redu je mountain bike fourcross a nakon toga slijedi BMX dirt u petnaest i mountain bike dirt u sedamnaest sati.

VIDEO:

{youtube}jWVg2A5TAb0{/youtube}

TEKST i VIDEO: www.stv.hr
FOTO: www.031photonews.com

 


Izdvojeno

Reci što misliš!