Sport / Ostalo

Osam medalja za GD Osijek Žito

Osam medalja za GD Osijek Žito

  Na nedavno održanom prvenstvu Hrvatske  u gimnastici mlađi članovi Gimnastičkog društva Osijek - Žito ostvarili su zapažene rezultate na o A programu , kao i na Završnici kupa Hrvatske u B i C programu.

U kadetkinjama A programa Elija Valentić postala je prvakinja Hrvatske na preskoku, dok je na ručama, gredi i tlu osvojila srebro. Njezina godinu dana mlađa klupska kolegica Marija Milas u kategoriji mlađih kadetkinja bila je srebrna na gredi i brončana u vježbama na ručama i prekoku.

Aurel Benović osvojio je broncu na ručama u kategoriji kadeta A programa.
b2c96f68691764c5081ee093bafb42dd.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kadetkinjama B programa nastupila je Karla Kovačević zauzevši  5. mjesto u višeboju, dok je Barbara Paravac na svom prvom državnom nastupu zauzela 18. mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja B programa.

Na Završnici kupa Hrvatske u C programu Ivan Paravac u kategoriji kadeta C bio je 4. dok je njegov klupski kolega Neven-Lucijan Davidović bio 11. Kod mlađih kadetkinja C programa Nika Balkić zauzela je odlično 8. mjesto, a iza nje 9. bila je Nikolina Delić, a Marja Marcić bila je 27. u konkurenciji 45 gimnastičarki.

Podsjetimo, na prvesntvu Hrvatske nisu nastupili članovi Gimnastičkog kluba Osijek Žito, Tomislav Marković i Robert Seligman koji su uzeli zasluženu pauzu nakon odličnih ovosezonskih rezultata.

dc84dcbf6b41ec6908264807562c5b2e.jpg

Tekst: SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!