Sport / Ostalo

VIDEO: Božićni plivački kup

VIDEO: Božićni plivački kup

  Plivanje je u Osijeku sve masovniji i popularniji sport, a potvrdilo je to i natjecanje pod nazivom Božićni kup.
Riječ je o prvom takvom natjecanju koje je na gradskim bazenima okupilo više od 200 djece, polaznika škole plivanja.

Prvi Božićni kup na Gradskim bazenima okupio je najveći broj mladih plivača i plivačica na jednom mjestu u ikada održanom natjecanju u Osijeku. 220 sudionika, polaznika škola plivanja PK Osijek Žito, plivačke škole Gradskih bazena te sportskih klubova Casper i Baltazar u zajedničkoj organizaciji natjecali su se u 10 različitih kategorija.

Božićni Kup u zajedničkoj organizaciji plivačkih škola namjenjen je uglavnom za mlade polaznike škole plivanja koji su tek nedavno počeli rad u ovom sportu, te su na samom natjecanju pokazali naučeno znanje.
Za neke je to bilo prvo iskustvo nastupa u borbi za rezultat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na božićnom kupu zapravo prikazan je sav rad i potencijal osječkog plivanja koji iz godine u godinu postaje sve veći, a ovaj sport sve popularniji.
Brojnim mladim natjecateljima za vrijeme nastupa u raznim plivačkim disciplinama podršku s tribinama pružali su roditelji koji su se okupili u velikom broju.
Dokaz je to kako je organizacija ovakvih natjecanja pun pogodak a za sljedeću godinu organizatori najavili su novi Božićni kup u organizaciji škola plivanja.

VIDEO:

{youtube}SmSsMaiSbUo{/youtube}

TEKST: D.Andraković; STV


Izdvojeno

Reci što misliš!