Sport / Ostalo

VIDEO: Inova Gim - novi momčadski prvaci

VIDEO: Inova Gim - novi momčadski prvaci

Da je Osijek grad gimnastike potvrđuju i mladi članovi u gimnastičkom klubu Inova Gim.
Naime, oni su postali novi momčadski prvaci Hrvatske u juniorskoj konkurenciji, te su na državnom natjecanju osvojili ukupno 9 medalja.

Osijek je bez dvojbe kolijevka hrvatske gimnastike, a uz to i sam centar s najboljim rezultatima, potvrđuje to i novi naraštaj mladića sa zelenog polja.
Dečki su ekipno, točnije Andrej Koresteljev i Renato Prpić osvojili ekipno zlato što je povjesna titula državnog prvaka za osječki klub.
Uz to Andrej je bio i najuspješniji natjecatelj s ukupno 3 zlata, a zanimljivo je da je nastupio i kao senior, osvojio bi zlato na parteru, te drugo mjesto na konju s hvataljkama odmah iza Filipa Udea.
Uz njega odličan je bio i mladi 10 godišnji Mauro Nemčanin, koji je osvojio prvo mjesto na konju s hvataljkama u kadetskoj konkurenciji.

Osim njih dvojice vrijedi istaknuti i Ferdinanda Durgela koji je osvojio 3 mjesto na parteru mlađih juniora, te Mislava Runju, koji je bio 4. na konju s hvataljkama.e
Sve su to veliki potencijali hrvatskog sporta općenito, a koji su stvoreni u osječkom gimnastičkom inkunbatoru.
Iako je iz kluba otišao Seligman, u Inovi Gim na zelenom polju uz rekreaciju ozbiljno se bave i vrhunskom gimnastikom, a dokaz tome su upravo i ovi odlični rezultati kadeta i juniora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


A novi ispit na međunarodnoj sceni osječki mladići imaju već u subotu u Novom Sadu.
Renato Andrej i Mauro nastupit će na jakom međunarodnom turniru u konkurenciji 12 zemalja.
Bit će to nova potvrda njihovog potencijala i vrijednosti kojima će se ne dvojimo pisati nova povijest Hrvatske gimnastike.

VIDEO:

{youtube}pc1LcJ4fhZs{/youtube}


Izdvojeno

Reci što misliš!