Sport / Ostalo

FOTO i VIDEO: Miholjska regata 2012.

FOTO i VIDEO: Miholjska regata 2012.

Veslački klub Iktus i ove je godine organizirao tradicionalnu Miholjsku regatu. Na Dravi je nastupio velik broj posada mladih članova osječkog  i klubova iz susjednih država. Domaćoj publici nastupom u četvercu predstavio se i srebrni olimpijac David Šain.
miholjska4951
Svake godine na kraju veslačke sezone Iktusa organizira Miholjsku regatu. Ove godine oan je posvećena i obljetnici 325 godina Župe Sv Mihaela u Tvrđi. Regata je najmjenjena za druženje i opuštanje nastjecatelja na kraju naporne sezone ali naravno i za isticanje onih najmlađih koji tek grade svoju karijeru u veslanju.
Svaka utrka bitrna je za one najmlađe koji se žele pokazati u ovom sportu, a motiv više sada im je upravo rezultat njihovog idola Davida Šaina. Svi žele biti kao on i nastupati na Olimpijskim igrama pa čak i djevojke koje sigurno ostaju u ovom sportu.
ac552b9d88afdacca079868f4bf3fcdd.jpg
Uz mlade članove veslačkog kluba Iktus koji su ponovno osvojili brojna odličja u različitim posadama, nastupili su i gosti iz Slovenije, Srbije i Mađarske. No bilo je tu i veslača i veslačica iz ostalih hrvatskih gradova. Gledatelji koji su prolazili promenadom kod Iktusa mogli su vidjeti 23 utrke svioh uzrasta kao i onu našeg najboljeg veslača srebrnog Olimpijca Davida Šaina kojeg su svi s oduševljenjem pozdravili.

4e58db81dad7a4f4b59ba94cd745198c.jpg
VIDEO:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

TEKST i VIDEO: www.stv.hr

FOTO: T.Čizmadija

 


Izdvojeno

Reci što misliš!