Sport / Ostalo

VIDEO : Osječani potvrdili naslov

VIDEO : Osječani potvrdili naslov

Vaterpolisti Kruna Osijeka svladali su protekle subote u pretposljednjem nastupu u Drugoj ligi Sjever na Copacabani Lošinj Jazon 14:6 (5:1, 1:1, 5:1, 3:3) i tako potvrdili osvajanje prvog mjesta. Osječani imaju četiri boda prednosti ispred Jadrana i CPK, koji imaju i susret manje. Teorijski se te dvije momčadi mogu bodovno izjednačiti s “krunašima”, no zahvaljujući boljem međusobnom omjeru osječkim vateropolistima ne može izmaknuti naslov najboljeg drugoligaškog kluba na “sjeveru”. Otpor Lošinjana bio je slomljen već u prvoj četvrtini, a domaće su strijelce sa po tri pogotka predvodili Jurica Lovrinčević i Filip Brkić. Trener Osječana Mario Vastl nije krio zadovoljstvo novim uspjehom svog sastava, koji je tako slavio u sve četiri utakmice na Copacabani:
- Kako smo već rano stigli do visoke prednosti, radio sam puno izmjena i pružio priliku svim igračima. I to je malo utjecalo na rezultat u pojedinim trenucima, no ukupno gledajući zadovoljan sam i pristupom i igrom svojih igrača.
Osječanima je tako ostalo još samo gostovanje u Varaždinu, a potom ih očekuju kvalifikacije za ulazak u 1.B ligu, s pobjednikom skupine Jug.

VIDEO:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

{youtube}mJk3FFSYhy4{/youtube}

TEKST: Goran Roguljić  www.glas-slavonije.hr

VIDEO: www.stv.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!