Sport / Ostalo

Grand slam asova: Ivanišević vs. Ljubičić

Grand slam asova: Ivanišević  vs. Ljubičić

Dvorana Gradski vrt, 09. prosinca, biti će domaćin teniskog spektakla između Gorana Ivaniševića i Ivana Ljubičića. Susret je prigodno nazvan Grand slam asova što ovaj susret uistinu i jest.

Goran Ivanišević u svojoj karijeri osvojio je najpoznatiji svjetski turnir, Wimbledon, osvajač je brojnih naslova, dok je Ivan Ljubičić junak Hrvatske pobjede u Davis Cup-u.
Organizatori najavljuju cjelodnevni športsko-zabavni program, a cilj cijele manifestacije je i humanitarnog karaktera. Prikupljena sredstva će ići tenis klubu Olimpija za športsko-razvojni teniski program (TRANS-TENNIS-FORMERS). Zatim za pomoć pri liječenju teniskog reprezentativca Hrvatske Ante Nakića Alfirevića nakon operacije zloćudnog tumora na mozgu, za pomoć nevladinoj udruzi za djecu s Down sindromom Osječko-baranjske županije te pomoć udruzi NE-OVISNOST Osijek.

 

{youtube}_PBPyrx8c8w{/youtube}

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program:
09. prosinca 2010. g (četvrtak)

-15.30 – 16.30 KID’S DAY: upoznavanje, igranje i fotografiranje tenisača sudionika i djece tenisača i tenisačica iz klubova regije: Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i Brodsko-posavske županije (oko 1000 djece);
-17.30 Otvaranje GRAND SLAM ASOVA
-17.45 Egzibicijski meč Goran Ivanišević – Ivan Ljubičić
-19.00 Obaranje svjetskog rekorda u brzini prvog servisa
-19.30 Egzibicijski meč Mektić Nikola - Škugor Franko

Za vrijeme meča Mektić – Škugor,  Goran Ivanišević i Ivan Ljubičić sudjelovat će u prodaji suvenira za pomoć nevladinoj udruzi za djecu s Downovim sindromom Osječko-baranjske županije i pomoć udruzi za prevenciju i suzbijanje ovisnosti NE-OVISNOST OSIJEK.

Cijene karata: 90kn za odrasle, 60kn za djecu do 12 godina

Karte se mogu kupiti: u Tenis klubu"OLIMPIJA" ( Zeleno polje)
Gradski radio (na Trgu Ante Starčevića)
u Udruzi za neovisnost ( Ulica Republike preko puta glavne pošte)

{youtube}9cmqRRkQdV4{/youtube} 


Tekst: SiB.hr



Izdvojeno

Reci što misliš!