Sport / Ostalo

VIDEO: Mursa i dalje melje

VIDEO: Mursa i dalje melje

Momčad Dragana Božića ove sezone ne zna za poraz, pobjedničku seriju su odveli na 11 utakmica u nizu, uspješni su bili u Kupu, a u Superligi nakon sedme dionice imaju maksimalan učinak.
Polovinom prvog seta Osječani su prvi put došli do tri poena prednosti (11:8), vodstvo nisu ispuštali, dapače, samo su ga povećali. Nakon što su u završnici uspjeli izblokirati napade Daruvara i poveli s 24:17, nestala je i svaka neizvjesnost na čiju će stranu prva dionica. Domaći su i u drugom setu imali stalnu prednost od dva-tri poena, međutim nakon što je Daruvar predvođen Demirovićem i Kurtovićem okrenuo mini vodstvo i poveo s 19:18, Osječani nisu našli rješenje kako zaustaviti goste koji su iskoristili treću set-loptu za 1:1.

Nakon drugog seta domaći su igrali bez srednjaka Čičkovića koji je zbog ozljede trbušnog zida ostatak susreta presjedio na klupi, njegov izostanak se osjetio, ali “mursaši” su našli put do pobjede nad solidnim Daruvarom. Osječani su lako dobili treći set, Daruvar je uzvratio u četvrtom i pobjednika je odlučivala peta dionica. U najvažnijem setu Mursa je dobro krenula, povela s 5:2, zatim s 10:5, Kolarić, Jurić i društvo su dobro prolazili na mreži i bodovi su i ovaj put ostali u gradu na Dravi.

VIDEO:
{youtube}wQNVPc9NXe4{/youtube}

TEKST: I. Liović, www.glas-slavonije.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!