Sport / Ostalo

VIDEO: MURSA - DARUVAR 3:2

VIDEO: MURSA - DARUVAR 3:2

Dugo je trajala utakmica između Murse i Daruvara, te je bila kako se i očekivalo izjednačena i neizvjesna do samog kraja.
Osječani su dobro otvorili meč, dominirali su u prvom setu i zasluženo dobili taj dio susreta s 25:17.
U nastavku utakmice gostujući crveni našli su pravi odgovor, te su u izjednačenom drugom setu ipak bolje iskoristili završnicu i rezultatom 25:21 izjednačili na 1:1.
Mursa je bila u maloj krizi, nisu se znali učenici trenera Božića vratiti iz tog malog pada, pa je Daruvar ponovio igru iz drugog seta i s 25:22 u trećem poveo s 2:1.
Ipak u posljednjem trenutku Mursa se vraća, u četvrtom setu Osječani su ponovili igru iz prvog seta, dobili s 25:21 i tako izjednačili na 2:2, a u odlučujućem petom setu forma domaćih crveno plavih nije pala, i Mursa je sigurno znala čuvati prednost do konačnih 15:10 i minimalnih 3:2 pred uzvrat u Daruvaru.
Vrijedi napomenuti kako za gostujući sastav igraju bivši Osječani Trusić i Demirović, a posebno je Demba bio raspoložen protiv svog matičnog kluba i jedan je od najzaslužnijih što Daruvar kući nosi plijen od 2 osvojena seta.
Osječanima neće biti lako, u uzvratu moraju igrati još bolje kako bi se vratili neporaženi i plasirali u final four Kupa, kojeg Mursa želi i organizirati u svom gradu.

VIDEO:
{youtube}VJKEdSkrZmQ{/youtube}

 


Izdvojeno

Reci što misliš!