Sport / Ostalo

VIDEO: Danas u finalu Marković, Seligman i Ude

VIDEO: Danas u finalu Marković, Seligman i Ude

U jučerašnjim kvalifikacijama finale su izborili gotovo svi naši predstavnici. Osječanin Tomislav Marković zauzeo je prvo mjesto u kvalifikacijama na parteru, dok je drugi Osječanin Robert Seligman odličnim nastupom na konju s hvataljkama bio drugi odmah iza aktualnog svjetskog prvaka Mađara Kristina Berkia. U finale konja s hvataljkama plasirao se i Filip Ude. Četvrtim mjestom u kvalifikacijama, Marijo Možnik, plasirao se u finale iako je njegova vježba bila nešto lošija nego na nedavnom Svjetskom prvenstvu. On svakako još ima mjesta za napredak te se može očekivati i medalja u finalu. Nažalost, kvalifikacije na preči obilježio je težak pad drugog Hrvata Marka Breza koji je srećom prošao bez posljedica.

6c29adff94cc3aa5c342d06932e18210.jpg

U ženskoj konkurenciji finale je izborila Tina Erceg koja je zauzela prvo mjesto na parteru, dok je druga naša predstavnica Tijana Tkalčec bila 12. te nije ušla u finale. Međutim, Tijana je na parteru bila prva te će nastupiti u finalu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danas u finalu Marković, Seligman i Ude

Danas su na rasporedu finala (od 17:50h) u kojima ćemo od naših predstavnika gledati Seligmana i Udea na konju s hvataljkama i Tomislava Markovića na parteru. Vjerujemo kako će to privući veliki broj Osječana, ali i ostalih znatiželjnika u dvoranu Gradski vrt. Inače, na službenom treningu u četvrtak dvorana je bila iznimno popunjena što je, prema riječima organizatora, iznimna rijetkost na ostalim natjecanjima.

73f4cf553eeba81a14574e24392f4c13.jpg

Podsjećamo da se ulaznice za finale prodaju po cijeni od 50kn na ulazu u dvoranu!

VIDEO:
{youtube}Pm3QSnuJdDw{/youtube}

Tekst: Sib.hr

Foto: Nils B. Bohl/Marko Banić


Izdvojeno

Reci što misliš!