Sport / Ostalo

VIDEO: Dolazi cijela Hrvatska reprezentacija

VIDEO: Dolazi cijela Hrvatska reprezentacija

Od petka 5. pa do nedjelje 7. listopada trajat će ovo veliko natjecanje u Osijeku, a nastupit će 28 djevojaka i 60 muških vježbača na svim spravama iz 19 zemalja širom svijeta.
Hrvatska će biti u svom standardnom sastavu, te će uz Osječane nastupiti i Olimpijac Filip Ude, pa će publika u svakom slučaju doći na svoje.
Puno od domaćeg svjetskog kupa očekuje Robert Seligman, koji se nalazi u odličnoj formi, u Roterdamu je osvojio 9.mjesti na svjetskom prvenstvu u vježbi na konju s hvataljkama.
Jednako ako ne i još više publika očekuje od Tomislava Mrkovića koji je na parteru prošle godine osvojio srebro.
Sada će na toj vježbi biti i nešto lakša konkurencija, pa se može očekivati i najsjajnije odličje za osječkog gimnastičara, no problem bi jedino mogla biti nedavna ozljeda zbog koje nije nastupio na posljednjim natjecanjima.
No, osim Seligmana, Markovića, Udea, Možnika, Tine Erceg i ostalih hrvatskih vježbača publika će u Gradskom vrtu moći vidjeti i majstorije ostalih poznatih svjetskih gimnastičara.
U Osijek primjerice dolazi i bivši svjetski prvak na karikama Nizozemac Van Gelder poznat po aferi s kokainom.
Svjetski Kup Žito Grand Prix Osijek 2010. počinje u petak 5. studenog od 17 i 30 nastupima u kvalifikacijama i trajat će do nedjelje 7. studenog do 18 i 30 kada je predviđena ceremonija dodjele medalja.
Organizatori ističu kako za 10 kupljenih ulaznica gledatelji dobiju i jednu gratis.
Cijena ulaznica je, petak 20 kuna subota 50 i nedjelja 50, dok je paket ulaznica za sva 3 dana 100 kuna.

Portal SiB.hr koji je medijski pokrovitelj ovoga natjecanja poklanja Vam 5x1 kartu, a sve što trebate napraviti je na mail [email protected]Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript poslati ime, prezime i broj mobitela. U naslov maila upišite gimnastika, a ukoliko koristite facebook Like-te ovaj članak. Nagradna igra traje do ponedjeljka 01.11. u 20h.

VIDEO:
{youtube}Fqi8QI0_37w{/youtube}

 


Izdvojeno

Reci što misliš!