Sport / Ostalo

Cannonsi zasad bez pobjede

Cannonsi zasad bez pobjede

Iako rezultati ne govore tako, Osječani su pružali dobar otpor svim ekipama do samog kraja, te gubili utakmice tek u posljednjim trenucima, jedina utakmica koja nije obilovala neizvjesnošću je ona u prvom kolu protiv najstarije i najiskusnije ekipe u Hrvatskoj Zagreb Thundera.
a2a90fbe371fcc60ee99f93f6ff79a35.jpg
Puno je razloga zbog kojih Osječani nisu došli do svoje prve pobijede u prva tri kola, svakako da je i manjak kvalitete jedan od razloga, ali sigurno da nije jedini i najvažniji. Manjak iskustva se pokazao kao popriličan problem u utakmicama drugog i trećeg kola, gdje su Osječani zahvaljujući početničkim greškama u nekim trenutcima ispustili vodstvo, priliku za  izjednačenje pa čak i pobijedu. Ipak takve su se pogreške i očekivale od ekipe koja je najmlađa i po postojanju i po godinama igrača. Ova sezona je od početka za Cannonse bila sezona u kojoj će se skupljati dragocijeno iskustvo i ispravljati početničke greške, iduće sezone Osječani neće imati pravo na takve isprike te su sami sebi postavili rezultatski imperativ.

Do kraja ove sezone ostala su tri kola, u kojima su Osječani sva tri puta domaćini. Prva utakmica će biti protiv najneugodnijeg, ali i najatraktivnijeg protivnika, Zagreb Thundera, koji su Osječanima nanjeli i najveći poraz ove sezone.Sigurno je da će Thunderi kao najbolji i najstariji klub u Hrvatskoj biti mamac za gledatelje željne zabave i adrenalina. Nažalost nije još sigurno hoće li se utakmica odigrati, jer se u Osijeku sluha za nove sportove nema. Osječanima za preostala tri kola treba jedino nogometni teren sa svlačionicama i tuševima, a čini se kako ga u Osijeku ne mogu naći. Oni koji odlučuju o tome doživljavaju  Cannonse kao nekakvu egzotičnu skupinu, a ne grupu mladića koja je odlučila unijeti nešto pozitivno i novo u svoj grad i regiju.

Strah od nepoznatog ili nešto drugo teško je reći, no bilo bi poprilično žalosno da takva beznačajna prepreka okonča ovakvu lijepu priču.
2bce071ae0e21263313794a631e9ce23.jpg

TEKST: http://www.osijekcannons.bloger.hr/
FOTO: www.tibor-god.com

 


Izdvojeno

Reci što misliš!