Sport / Ostalo

SK u gimnastici - poziv za volontere

SK u gimnastici - poziv za volontere

676f491550582c3810a00f48d9236c14.jpgSvjetski kup u gimnastici sve je bliže, a dok nade naše gimnastike danas započinju natjecanje na Svjetskom prvenstvu, organizatori se užurbano pripremaju na nadolazeće natjecanje. Iz organizacijskog odbora vjeruju kako će svi posjetiteljima uspjeti pružiti pravi sportski doživljaj te pozivaju sve da od 05.-07. studenog posjete dvoranu Gradski vrt.

Sve one koji se žele aktivno uključiti u organizaciju pozivaju da se prijave za volontere na samome natjecanju. Kao volonteri se mogu prijaviti sve punoljetne osobe bilo da imaju ili nemaju prijašnjeg iskustva u volontiranju.  Svakom volonteru će se osigurati sponzorska majica, objed, potrebna oprema za rad kao i akreditacija s kojom će moći pratiti sva natjecanja Žito Grand prix Osijek 2010. Organizator će volontere podijeliti u grupe te prije početka natjecanja s njima obaviti zajedničke pripreme i edukacije, budući da je timski rad od izuzetne važnosti za sve aktivnosti koje će se provoditi tijekom trajanja Svjetskog kupa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ukoliko želite sudjelovati pozivamo vas da se prijavite putem on-line obrasca na službenom portalu natjecanja.

LINK ZA PRIJAVU

___________________

Danas započinju natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Rotterdamu

Danas u Rotterdamu za hrvatske predstavnike započinje natjecanje. Tako će u momčadskom dijelu nastupiti muška reprezentacija. Dok se u ekipnom poretku ne očekuje ulazak među 24 najbolje zemlje, finalu se svakako nadaju naše dvije uzdanice, Rober Seligman i Filip Ude - obojica na konju s hvataljkama. Želimo im sreću i ulazak u finale (subota) što bi za hrvatsku gimnastiku bio veliki uspjeh. Osim njih nastupiti će i Marijo Možnik, Marko Brez, Filip Boroša i Matija Baron.


Izdvojeno

Reci što misliš!