Sport / Ostalo

Program GYM DANCE od veljače u Sokolu

Program GYM DANCE od veljače u Sokolu

GYM DANCE novi je program rekreacije u Sokol Centru, a prvi treninzi održat će se već u ponedjeljak, 4. veljače! Riječ je o kombinaciji gimnastike i plesnog pokreta, a program je namjenjen djeci osnovne i srednje škole (7 do 18 godina).

Gimnastički dio treninga usmjeren je na učenje osnovnih gimnastičkih pokreta i elemenata kao što su stoj, zvijezda i salto. Gimnastika je iznimno koristan sport jer kroz njega djeca i mladi podižu vlastito  samopouzdanje, sklapanju nova prijateljstva kroz redovit dolazak na treninge te uče kako biti uporan pri postizanju vlastitih ciljeva.

Plesni dio treninga je utemeljen na modernim plesnim tehnikama te principima suvremenog plesa. Naglasak će biti na razvijanju pravilne postave tijela, preciznosti izvođenja pojedinih plesnih elemenata te različitim načinima kretanja u prostoru. Kroz treninge radit će se na razvoju osjećaja za muzikalnost i ritam te razvoju kreativnosti kroz vlastiti plesni izričaj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Raduje nas što otvaramo GYM DANCE program koji će sigurano privući veliki broj djece i mladih zainteresiranih za kombinaciju plesa i gimnastike. U Sokol Centru imamo idealne uvjete za ovakav trening i veseli nas što možemo otvarati nove i zanimljive programe rekreacije za naše velike i male Osječane“, sa zadovoljstvom je istaknula trenerica Tihana Lujev.

GYM DANCE program provodit će se na adresi Kralja Zvonimira 5, a za početak su otvorene 3 grupe:

- GYM DANCE 1: ponedjeljak/četvrtak (7 do 11 godina), 18:45 – 19:45h
- GYM DANCE 2: ponedjeljak/četvrtak (11 do 18 godina), 20:00 – 21:00h
- GYM DANCE 3: utorak/petak (11 do 18 godina), 20:00 – 21:00h

Za dodatne informacije, potrebno je javiti se na broj 091 736 2708. Sva zainteresirana djeca i mladi mogu doći na probni besplatni trening prema gore navedenom rasporedu (i to od 4. veljače).

  


Izdvojeno

Reci što misliš!