Sport / Ostalo

Karataši okupirali Gradski vrt

Karataši okupirali Gradski vrt

U nedjelju, 16.012.2018. održana je Otvorena karate liga Karate saveza Osječko-baranjske županije. Županijska karate liga do danas je pronašla svoje mjesto u kalendaru brojnih slavonskih klubova čiji članovi, posebice mlađi uzrasti, stječu prijeko potrebno iskustvo jer riječ je o  izuzetno kvalitetnom natjecanju.



Na natjecanju je sudjelovalo čak 235 natjecatelja iz 16 klubova regije: KK Max – Ivankovo, KK Ictus – Vinkovci, KK Beli Manastir 98 - Beli Manastir, KK Hrvatski Sokol – Osijek, KK Vinkovci – Vinkovci, Karate Akademija Osijek – Osijek, KK Slavonski Brod - Slavonski Brod, KK Shotokan Darda – Darda, KK Nova Gradiška - Nova Gradiška, KK Esseker – Osijek, KK Valpovo – Valpovo, Karate klub Kuna – Osijek, KK Nexe – Našice, KK Osijek Žito – Osijek, KK Višnjevac – Osijek i KK HVIDRA Osijek – Osijek.

U ukupnom poretku klubova na prvom se mjestu nalazi Karate klub Max Ivankovo. Drugo mjesto zauzeo je karate klub Ictus iz Vinkovaca, a na trećem mjestu nalazi se karate klub Nova Gradiška.

kune kk

Karate klub Kuna na karate Ligi Slavonije i Baranje

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na slavonsko-baranjskoj karate ligi održanoj u nedjelju 16.12.2018. u osječkoj NŠD Gradski vrt nastupilo je 5 natjecatelja KK Kuna te su osvojili 4 medalje, i to redom:

Kozlović Antun | Kata | Učenici | 6-5 kyu
Nedeljković Kristijan | Kumite | Kadeti | -57 kg
Šuster Veronika | Kata | Ml.učenice | 9-8 kyu
Talaja Dora | Kata | Učenice | 9-7 kyu
Ekipno:
KK Kune dame | Kata | Ml.učenice | team

akademija

17.medalja za Karate Akademiju Osijek

Dana 16.12.2018. članovi Karate Akademije Osijek nastupili  na II.kolu otvorene lige Osječko-baranjske Županije Koja je brojila 235 natjecatelja iz 16. klubova.

Najuzbudljivije je bilo u ekipnim mečevima  gdje je Akademija osvojila 3. Zlatne medalje.

Rezultati KATE
DORA POTKOVAC učenice kate 1.mjesto zlatna medalja
LANA HUSNJAK ml.učenice 3.mjesto

KATA TEAM učenice (POTKOVAC, HUSNJAK, MAJIĆ)
1.mjesto zlatna medalja

Rezultati BORBE
BARTOL KLANAC ml.učenici -38kg 1.mjesto
MIHAEL MIKOLIN učenici +46kg 1.mjesto
MIHAEL MIKOLIN učenici -46kg 2.mjesto
LUKA MANDIĆ učenici -34 kg 3.mjesto
MATEJ POTKOVAC ml.kadeti -48kg 3mjesto
IVAN STRANJAK - ml.kadeti -45kg 3.mjesto
KARLA KARAČIĆ ml.kadetkinje -45kg 3.mjesto
GRETA KLANAC ml.kadetkinje-50kg 3.mjesto
DOMAGOJ MATKOVIĆ ml.seniori -75kg 2.mjesto
PATRIK IFKO ml.seniori -75kg 3.mjesto

Prvi puta u borbama nastupile su i DORA POTKOVAC učenice - 32 kg 3.mjesto
CHIARA MAJIĆ učenice-32kg 2.mjesto

BORBE EKIPNO
Ml.ucenici u sastavu (KLANAC,MIKOLIN, MANDIĆ, IFKO) 1.mjesto zlatna medalja.

Učenici u sastavu (KLANAC, MIKOLIN, MANDIĆ) 1.mjesto zlatna medalja.

Ekipu na natjecanju vodio  je trener GORAN MESIĆ
Sudačku postavu činili su TOMISLAV FRANJIĆ TIN KOVAČ.

segvic

KK Sokol u Gradskom vrtu

U nedjelju 16.12.2018. u Osijeku u dvorani Gradski vrt na 2. kolu lige za sezonu 2018./2019. nastupilo je 230 natjecatelja iz 16 klubova Slavonije-baranje i srijema.

Polako ali sigurno natjecateljska kvaliteta u kata i kumite disciplinama podiže se i to je svakako za pohvalu, a bilo bi i bolje da je kvaliteta suđenja na višoj razini, kod većine sudaca.

KK Hrvatski sokol na 2. kolu lige nastupio je s 5 mladih natjecatelja u kata i kumite disciplinama osvojivši 7 zlatnih i 3 srebrna odličja u službenim kategorijama. Najuspješnija je bila KATIA ŠEGAVČIĆ koja je osvojila 3 odličja, 2 zlatna u kata disciplini učenica i mlađih kadetkinja dominirajući kvalitetom te  srebrno odličje u drugom nastupu u kumite disciplini, što ima poseban značaj  i odraz je velike Katijine kvalitete.

FRAN SELIGMAN u kata disciplini učenici i mlađi kadeti suvereno je pobjeđivao i osvojio 2 zlatna odličja. U stopu ga je pratila naša najmlađa katašica EMA ALŠIĆ u kategoriji cicibanke i mlađe učenice i osvojila 2 zlatna odličja.

Zlato je osvojio i naš mladi kumitaš BENJAMIN KURTIĆ u svom drugom ligaškom nastupu.

Odnedavno nova članica našeg kluba 14 godišnja katašica SARA  BANJEGLAV u svom prvom ligaškom nastupu za naš klub bila je uspješna osvojivši 2 srebrna odličja. Ovi i svi ostali mnogobrojni odlični rezultati naših mladih natjecatelja tijekom 2018. plod su stručnog, planskog i napornog rada. Iskrene čestitke našim mladim karate uspješnicima. Roditeljima veliko hvala na primjerenoj suradnji tijekom 2018. godine.  


Izdvojeno

Reci što misliš!