Sport / Ostalo

VIDEO: Poraz stolnotenisača

VIDEO: Poraz stolnotenisača

Osječki stolnoteniski prvoligaš unaprijed je odigrao utakmicu 2. kola domaćeg prvenstva. Vodovod Osijek doživio je novi poraz, od kvalitetne ekipe Zagreba u dvorani Gradski vrt, rezultatom 4:0.

Dvorana Gradski vrt za sada nije sretna igračima Vodovod Osijeka koji nakon 2 kola imaju 2 poraza u novoj sezoni prve hrvatske lige. Pula je bila bolja u prvoom domaćem susretu s 4:2, a pobjeda Zagreba očekivana je u utakmici 2. kola.
U gostujućim redovima nastupila su 2 juniorska reprezentativca Hrvatske, viceprvaci europe s kojima se mladi Lončar, Zovko te iskusni Slamek nisu mogli nositi.
Prvi dvoboj pripao je tijesno Simoviću s 3:2 u dvoboju sa Slamekom, a kasnije je Lončar poražen od Kojića s 3:1, te Zovko od Ćipina istim rezultatom. Bolji uspjeh nije ostvario ni osječki par Slamek Zovko, koji je poražen od kombinacije Zagreba Kojić Ćipin s 3:1 u setovima.
Prve bodove u novom prvenstvu osječki prvoligaš tražit će u sljedećim susretima protiv ravnopravnih protivnika, a cilj Vodenih u ovoj sezoni je ostanak u najboljem društvu.

VIDEO:
{youtube}c_fGo6t1ViQ{/youtube}

 


Izdvojeno

Reci što misliš!