Sport / Ostalo

Srebro i dvije bronce za Esseker

Srebro i dvije bronce za Esseker

U Slavonskom Brodu je održan 25-ti memorijalni turnir na kojem se okupilo preko 600 natjecatelja iz Slovačke, Slovenije, BiH, Srbije i Hrvatske.



Naši natjecatelji su u vrlo jakoj konkurenciji osvojili tri medalje. U kategoriji mlađih učenika do 30 kg. je Mato Đukić osvojio 3. mjesto isto kao i Luka Lovković  u kategoriji mlađih učenika do 34 kg.

U kategoriji lmađih kadeta do 57 kg. Petar Gudelj je došao do finala u kojem nije uspio napraviti još jedan korak do zlata te se morao zadovoljiti 2. mjestom i srbrnom medaljom.

Petar je nastupio i u kategoriji kadeta do 57 kg. gdje je kroz repasažne borbe došao do meča za treće mjesto koji je nažalost izgubio te ostao na korak do medalje, isto kao i Marino Đukić u kategoriji mlađih učenika do 34 kg i Damjan Golubičić koji je izgubio u borbi za treće mjesto u kategoriji seniora u katama.

Nastupio je i Borna Gudelj u kategoriji juniora do 68 kg. i seniora do 67 kg. ali nakon poraza u obadvije kategorije nije došao do repasažnih borbi te je ostao  bez plasmana.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!