Sport / Ostalo

Najbolje gimnastičarke i gimnastičari Slavonije i Baranje pokazali svoje umijeće u Požegi

Najbolje gimnastičarke i gimnastičari  Slavonije i Baranje pokazali svoje umijeće u Požegi

U Požegi je 20.10. održano najveće gimnastičko natjecanje u ovoj godini 4. Kolo KUPA Hrvatske i 56.KUPA Slavonije i Baranje.



Natjecanje se odvijalo u ženskoj i muškoj sportskoj gimnastici, a sudjelovali su svi klubovi naše regije.  Svim natjecateljima ovo je bila prilika za postizanje što boljeg rezultata i plasman na državno prvenstvo, tj  Završnicu KUPA Hrvatske. Konkurencija je bila brojna i jaka , kako i priliči ovakvom natjecanju. Domaćini i organizatori su se potrudili da budu zadovoljene sve propozije natjecanja, kao i da se natjecatelji i gosti osjećaju ugodno.

Vukovarski gimnastički klub je na ovom natjecanju sudjelovao sa najuspješnijim članicama i ekipama u najjačem sastavu.
U B programu je nastupila Monika Zovko, koja se natjecala u pojedinačnoj konkurenciji i osvojila 1. mjesto u kategoriji kadetkinja.
U C programu GK Vukovar imao je predstavnice u četiri kategorije u ekipnoj i pojeinačnoj konkurenciji. Gimnastičarke s Dunava su uspješno odradile natjecanje i ostvarile zapažene rezultate:                                                                                                                                         

KADETKINJE ekipno 2.  Pojedinačno: 2.Ana Kuzmanović, 4.Vita  Panza, 5.Atina  Simić, 15.Lana Antunić i 25.Ela Andrašević                                                                                                              

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

MLAĐE JUNIORKE  ekipno 2. Pojedinačno: 4.Maja Kell, 7.Valentina Mrkonja, 8.Marina Stevanović, 9.Nika Budim, 14.Lana Skokić i 27.Melani Grganić.                                              

JUNIORKE  ekipno 1.  Pojedinačno: 3.Ella Kalentić, 4.Miljana Poznanović, 6.Ela Vojtkiv, 8.Lana Aleksić, 11.Ema Rendulić, 14.Nikolina Velikić i 16.Lucija Radoš                                                

SENIORKE pojedinačno 1. Pojedinačno: 2,Ivana Kiralj, 4.Vanja Kiralj, 12.Tena Ivanković, 13.Kristina Gužvić, 14.Iva Čikanović i 15.Ivana Crnjac

Nakon odrađenog natjecanja svi s nestrpljenjem očekuju službeno izvješće delegata HGS  sa popisom ekipa i pojedinki koje su se plasirale na najvažnije i najjače natjecanje Završnicu  KUPA Hrvatske. Iz naše regije na završnici će nastupiti samo po jedna ekipa i četiri pojedinke iz svake kategorije.  Završnica će se održati u Sl Brodu  10. i 11. studenog.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!