Odličnim nastupom Delfin zatvorio sezonu

Odličnim nastupom Delfin zatvorio sezonu

delfin 2

Proteklog vikenda PKOI DELFIN IZ OSIJEKA nastupio je na regionalnom natjecanju u paraplivanju koje je organizirala PK Forca iz Rijeke. Natjecanje je održano na riječkim bazenima „Kantrida“. Sudjelovalo je 12plivačkih klubova od toga 2 slovenska i jedan iz BiH(Zadar, Natator, Barok, Jadera Zadar, Forca Rijeka, Vidra Varaždin, Velenje SLO, Plavček SLO, Plima Pula, Frogo Zadar, Barutana Vinkovci i Spid BiH).

Kao i do sada PKOI DELFIN nastavlja svoj niz uspjeha. Osvojena su brojna prva, druga i treća mjesta.

Na 50 m leđno 2. mjesto u juniorima su imali JURAJ PLAZIBAT, REBEKA GLAVAŠ i TOMISLAV BENKOTIĆ, u apsolutnoj kategoriji 2.mjesto je imao MARIJAN GAZDIĆ, a 3. mjesto REBEKA GLAVAŠ.

Na 100 m u slobodnom stilu u juniorskoj konkurenciji 1.mjesto je imao FRANKO ŠTIMAC, a 3.mjesto REBEKA GLAVAŠ, u apsolutnoj konkurenciji 2.mjesto su imali FRANKO ŠTIMAC i MARIJAN GAZDIĆ.

Na 100 m prsno u apsolutnoj kategoriji 3. mjesto je zauzeo FILIP NELOVIĆ.

Na 50 m u slobodnom stilu u juniorskoj konkurenciji 2.mjesto su imali JURAJ PLAZIBAT, TOMISLAV BENKOTIĆ, FRANKO ŠTIMAC i REBEKA GLAVAŠ, u apsolutnoj konkurenciji 3.mjesta su imali MARIJAN GAZDIĆ, FRANKO ŠTIMAC i REBEKA GLAVAŠ.

Svaki od natjecatelja natjecao se u svojoj kategoriji ovisno o vrsti invaliditeta.

Klub bi istaknuo FRANKA ŠTIMCA i REBEKU GLAVAŠ koji su na ovom natjecanju ostvarili značajni niz osobnih pobjeda i popravili svoje osobne rekorde.

S ovim natjecanjem PKOI DELFIN OSIJEK je zatvorio svoju natjecateljsku sezonu.

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Ponedjeljak

Utorak

Srijeda