Sport / Ostalo

Katia Šegavčić dominirala, a Fran Seligman ju uspješno pratio u Daruvaru

Katia Šegavčić dominirala, a Fran Seligman ju uspješno pratio u Daruvaru

Na ovogodišnjem 18. međunarodnom karate natjecanju održanom 13.10.2018. u Daruvaru nazočilo je 480 natjecatelja iz 58 klubova iz Češke, BiH, Slovenije i Hrvatske.

KK Hrvatski sokol nastupio je s dvoje kata natjecatelja u pojedinačnoj kategoriji.

U vrlo zahtjevnoj konkurenciji  iz 30 klubova s 270 natjecatelja u kata natjecanju desetogodišnja KATIA  ŠEGAVČIĆ osvojila je dva ZLATNA ODLIČJA i prigodne unikatne plakete u službenim  kategorijama učenice (11 god.) i mlađe kadetkinje (13 god.) dominirajući kvalitetnim izvedbama 8 zahtjevnih kata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kategoriji učenica dominira do finala gdje odličnom izvedbom kate Gankaku, pobjeđuje suparnicu iz Zagreba Anu Družinec.

U kategoriji mlađih kadetkinja od prvog kola do finala pobjeđuje sve protivnice rezultatom 5:0, pri čemu biva nagrađena velikim pljeskom prisutne publike i znalaca karatea.

Mora se naglasiti da je to još jedan od velikih kontinuiranih uspjeha ove mlade Hrvatske karatašice na domaćim i međunarodnim turnirima, od koje u narednom vremenu možemo očekivati i dalje velike rezultate i postignuća, komentar je vrsnih karate stručnjaka iz Hrvatske i inozemstva.

FRAN SELIGMAN, mlađi kata uspješnik 11.10.2018. navršio je 10 godina i ušao u zahtjevnije natjecateljske kategorije učenici (11 god.) i mlađi kadeti (13 god.) gdje je konkurencija izuzetno kvalitetna i svojim odličnim nastupom osvojio BRONČANO ODLIČJE. Napominjemo kako Fran u obje natjecateljske kategorije nije imao sreće sa žrijebom jer je u prvim ogledima nastupio protiv trenutno najuspješnijeg mladog natjecatelja iz BiH Tarika Salkića. Uz objektivniju odluku sudačkog zbora  Fran je za malo eliminirao isfavoriziranog Salkića jer je rezultat meča bio 3:2 za spomenutog bošnjaka. U repasažu Fran je dominantno osvojio 3. mjesto, u kategoriji mlađi kadeti.

S osvojena dva ZLATNA i jednim BRONČANIM odličjem KK Hrvatski sokol najuspješniji je klub iz Slavonije i Baranje zauzevši visoko 6. mjesto na ljestvici uspješnika, u konkurenciji 30 klubova. Čestitke mladim katašima i treneru Biondiću te velika zahvala roditeljima.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!