Sport / Ostalo

Essekeri uspješni u Rijeci

Essekeri uspješni u Rijeci

Članovi Karate kluba Esseker ovaj su vikend nastupili u Rijeci gdje je održan 18-ti Croatija Open. Nastupilo je preko 1900 natjecatelja iz 25 država i preko dvjesto klubova.

Najbolji rezultat su ostvarili juniori ekipno u katama  (Patrik Kokić, Dino Adamović, Ivor Premec)  koji su između 9 prijavljenih ekipa ostvarili polasman na 3. mjeso, što ih ostavlja u konkurenciji za plasman na Prvenstvo Europe za kadete i juniore početkom slijedeće godine.
Dobar plasman je ostvario i Petar Gudelj kojemu je ovo prvo natjecanje nakon povrede zbog koje je duže vrijeme izostao sa natjecanja.
Petar je u kategoriji mlađih kadeta do 57 kg. osvojio također 3. mjesto te najavio svoj  povratak na borilišta.

U borbama je još nastupio Borna Gudelj u kategoriji juniora do 68 kg. ali diskvalifikacijom zbog prejakog kontakta izgubio u prvom kolu.
Pojedinačno su u katama nastupili juniori Dino Adamović i Ivor Premec te kadet Patrik kokić i kadetkinja Zoe Stober ali nisu uspjeli doći do medalje.

Sve njih već idući vikend očekuje novi izazov u Beogradu a poebno natjecatelje u katama čiji rezultat se boduje za izbor nastupa u reprezentaciji Hrvatske.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!