Sport / Ostalo

Tea Šojat na Europskom studentskom prvenstvu

Tea Šojat na Europskom studentskom prvenstvu

Na petom Europskom studentskom prvenstvu u karateu što se održava u Sarajevu od 22. do 24. srpnja 2011. nastupit će Tea Šojat, članica Karate kluba Osijek koja će braniti boje osječkog sveučilišta Josip Juraj Strossmayer.

Tea je, naime, studentica prve godine Pravnog fakulteta pa je time ispunila uvjet za nastup na ESP gdje će ujedno biti i jedina predstavnica iz Osijeka.

U svojoj dosadašnjoj sportskoj karijeri branila sam boje kluba, grada, županije, Republike Hrvatske, a iznimno mi je zadovoljstvo i čast što ću prvi put braniti boje svoga sveučilišta i Pravnog fakulteta. Ovaj mi je nastup izuzetno drag zato što njime spajam dvije najvažnije stvari u svom životu: sport i pravo. Nadam se dobrom nastupu.", ističe Tea,

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

S obzirom da je prošli mjesec bio obilježen ispitnim rokovima i intenzivnijim učenjem, treninzi su bili u drugom planu. No, Tea je iznimno darovita i sposobna je vratiti se u formu u vrlo kratkom vremenu pa vjerujem da ćemo za predstojeća tri tjedna ipak uspjeti postići razinu koju želimo.", optimističan je trener Dražen Gorjanski.

Nakon nastupa u Sarajevu, Tea putuje na pripreme reprezentacije u Zadar gdje će sa svojom klupskom kolegicom Mateom Cikojom sudjelovati u radu najboljih juniorki i mlađih seniorki u Republici Hrvatskoj. Biti će to pripreme svih kandidatkinja između kojih će se odabrati reprezentativke za predstojeće sedmo svjetsko prvenstvo kadeta, juniora i mlađih seniora što će se održati 13 -16.10.2011. u Melaki (Malezija).


Izdvojeno

Reci što misliš!