Sport / Ostalo

Fran i Katia u Rijeci dokazali svoju izvrsnost

Fran i Katia u Rijeci dokazali svoju izvrsnost

Na ovogodišnjem GRAND PRI CROATIA OPEN turniru održanom od 28. do 30.9. u Rijeci nastupilo  je rekordnih 1900 natjecatelja/ki iz 25 zemalja europe i svijeta.

Na turniru koji ima najveću natjecateljsku WKF kategoriju za sve službene natjecateljske kategorije KK Hrvatski sokol nastupio je s našim najboljim mladim katašima Katiom Šegavčić i Franom Seligmanom.

U natjecateljskim kategorijama u kojima su dominirali strani natjecatelji kvaliteta je bila na najvišoj razini. Svijesni jakosti konkurencije naši mladi kataši pokazali su izvrsnost što je rezultiralo odličnim plasmanima i rezultatima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

FRAN SELIGMAN nastupio je u dvije natjecateljske kategorije i osvojio ZLATNO i BRONČANO ODLIČJE. Nastup Frana  bio je odličan i dominirao je u kategoriji mlađi učenici,  a uz malo više sreće mogao je doći do finala u jačoj natjecateljskoj kategoriji učenici.

KATIA  ŠEGAVČIĆ  nastupila je u jednoj izuzetno zahtjevnoj kategoriji i došla do finala u kojem je izgubila od izvrsne Ezter Takacs višestruke prvakinje Mađarske iz Shitoryu karate stila i okitila se SREBRNOM medaljom, i opetovano dokazala kako je najbolja hrvatska katašica u svojoj kategoriji. Čestitke mladim katašima  KK Hrvatskog sokola na odličnim rezultatima.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!