Sport / Ostalo

Karate sokolaši Katia i Fran izvrsni na 22. Međimurje Open

Karate sokolaši Katia i Fran izvrsni na 22. Međimurje Open

Na ovogodišnjem 22. Grand Prixu Međimurje Open održanom 01.9. u gradu Čakovcu nazočilo je 1190 natjecatelja, 127 klubova  iz 15 zemalja Europe i svijeta.

U vrlo kvalitetnim i zahtjevnim natjecateljskim kategorijama u kata disciplinama za KK Hrvatski sokol nastupili su najbolji mladi kata natjecatelji KATIA ŠEGAVČIĆ i FRAN SELIGMAN donijevši u grad Osijek četiri (4) odličja.

Fran Seligman u zahtjevnoj konkurenciji u kategoriji mlađi učenici između 9 natjecatelja osvojio je ZLATNO ODLIČJE, a u još zahtjevnijoj kategoriji učenici u konkurenciji  22 natjecatelja osvojio je BRONČANO ODLIČJE.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ove godine opet odličan uspjeh , također je imala Katia Šegavčić, ali je njezina konkurencija bila izuzetno kvalitetna. U kategoriji učenice između 16 natjecateljica osvojila je BRONČANO ODLIČJE, a u  kategoriji mlađe kadetkinje između 28 vrlo kvalitetnih natjecateljica osvojila je SREBRNO ODLIČJE.

Nakon napornih ljetnih kondicijskih priprema Katie i Frana tijekom mjeseca kolovoza danas ostvareni rezultati su još značajniji i obećavaiući u nadolazećoj natjecateljskoj sezoni koja će biti izuzetno izazovna i naporna.

Čestitamo našim mladim katašima Katiji i Franu na izvrsnim rezultatima ostvarenim na ovogodišnjem Grand Prixu.

Tekst i foto: Aleksandar Šegavčić


Izdvojeno

Reci što misliš!