Sport / Ostalo

Članovi GD Osijek – Žita uzeli čak 3 zlata u Sisku

Članovi GD Osijek – Žita uzeli čak 3 zlata u Sisku

Prvo službeno natjecanje poslije DOBRO World Cupa Osijek, čiji je izvršni organizator Gimnastičko društvo Osijek – Žito, na kojem su nastupili članovi ovog osječkog kluba, bilo je netom održano Prvenstvo Hrvatske u Sisku gdje su postignuti fantastični rezultati.

Čak 3 zlatna odličja stigla su u Osijek zahvaljujući odličnim nastupima seniora Seligmana i Benovića, te juniora Nevena Luciana Davidovića.

„Jako smo zadovoljni nastupom naših gimnastičara! 3 pobjednika, 2 seniorske zlatne medalje i 1 juniorska fantastičan je uspjeh naših sportaša. Seligman je konkurenciju pomeo s gotovo cijelim bodom razlike i podvrdio dominaciju na hrvatskom konju s hvataljkama, a Aurel Benović (17 godina), još uvijek formalno junior, pobijedio je seniorski parter, Neven Lucian Davidović pobjednik juniorskog partera, ulijeva nadu i potvrđuje da smo na dobrom putu te da imamo perspektivu i budućnost osječke gimnastike. Josip Vukovac nije uspio odraditi juniorsku vježbu na konju s hvataljkama u cijelosti te ovaj put nije zabilježio značajniji rezultat“, nakon natjecanja je izjavio trener Vladimir Mađarević.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gimnastičko društvo Osijek – Žito na ovaj način nastavlja dalje s kvalitetnim radom, kako sa seniorskim timom kojeg čine Robert Seligman i Aurel Benović, tako i s mlađedobnim kategorijama.

Sljedeće natjecanje na koje odlazi stručni tim ovog osječkog kluba su 18. Mediteranske igre u španjolskoj Tarragoni koje će se održati od 22. lipnja do 1. srpnja. Hrvatsku mušku seniorsku reprezentaciju će na ovom velikom natjecanju predstavljati Osječanin Robert Seligman te njegovi kolege iz Zagreba – Matija Baron i Jakov Vlahek.

Za više informacija o Školi gimnastike za najmlađe, programima treniranja te organizaciji sportskih rođendana, posjetite službenu Internet stranicu Gimnastičkog društva Osijek – Žita – www.gdosijek.hr.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!