Sport / Ostalo

Trening u prirodi Hrvačkog kluba Osijek

Trening u prirodi Hrvačkog kluba Osijek

Članovi Hrvačkog kluba Osijek imaju vrlo aktivan vikend iza sebe. U nedjelju 3.6. održan je seminar u brazilskom jiu jitsu pod vodstvom Roberta Atalle, osnivača i glavnog trenera Rio grappling club-a. Seminar je održan u prekrasnom ambijentu, u kampu pokraj jezera Borovik.



Nakon tri treninga koja su održana za djecu, početnike i napredne članove uslijedila je promocija u nove pojaseve za sportaše iz Hrvačkog kluba Osijek, ali i članove bratskih klubova koji su sudjelovali na seminaru: BJJ Jug 2, BJJ Factory Đakovo, BJJ Vinkovci i Rio Grappling Club Sarajevo. U plave pojaseve promovirani su: Stjepan Lučić, Rene Rebolj, Ante Ljubas, Marin Mikulić, Domagoj Avramek, Tomislav Turčić, Ivica Puljić, Dejan Aman, Feđa Ivanšić i Josip Končevski, dok su novi ljubičasti pojasevi Slaven Poznić i Vjeran Ratković.

Dan ranije, u subotu 2.6., članovi Hrvačkog kluba Osijek sudjelovali su na međunarodnom grappling turniru Valens kup u Vinkovcima i u Osijek se vratili s čak sedam medalja.
Zlatne medalje osvojili su: Marin Mikulić (kadeti -84kg), Slaven Poznić (juniori -77kg), Tomislav Turčić (seniori -66kg) i Ivica Tadijanov (seniori -
100kg). Drugo mjesto pripalo je Anti Komljenoviću (kadeti -84kg) i Luki Tomasu (seniori -71kg) koji je osvojio i broncu u kategoriji seniora do 66kg.

Iz kluba se žele zahvaliti sponzorima koji podržavaju rad kluba i odlazak na natjecanja: Polleo Sport, Hokus Okus - Čarolija Okusa, Bonavia Design, Vodovod Osijek, Lukenda Transport i Adeo.

Sve aktivnosti kluba možete pratiti na Facebook-u i Instagramu Hrvačkog kluba Osijek.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!