Sport / Ostalo

INLINERI osvojili osječki skatepark

INLINERI osvojili osječki skatepark

Iako je već na početku 19. Pannonian Challengea ekstremni sport pokazao sve svoje čari, još više adrenalina u osječki skatepark donio je drugi dan natjecanja koji je protekao u znaku popularnih INLINE vozača. Amateri su bez ikakvog straha pokazali svoje odlične vještine osječkoj publici, a na postolje su došla samo najbolja trojica.

Prvo mjesto osvojio je Matija Kunštek, drugi je bio Simon Adam i treće mjesto pripalo je Tomu Gelbmannu.

Konkurencija među profesionalnim vozačima bila je možda i najveća do sada, jer su najbolji INLINE vozači Pannonian Challenge odavno zapisali u svoje kalendare. Velika imena su tako privukla i velik broj gledatelja, koji su uživali u najatraktivnijim trikovima domaćih i svjetskih vozača.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U pro kategoriji našlo se čak 16 vozača, a troje najboljih završili su prema sljedećem poretku. Tako se na prvo mjesto popeo Jacob Juul,  drugo je zauzeo Roman Abrate, a na trećem mjestu našao se favorit osječke publike Tin Hadžiomerspahić.

Svojom nazočnošću na današnjem natjecanju počastila nas je i predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, koja nije skrivala oduševljenje ekstremno ugodnim ozračjem u skateparku.

GALERIJA: Urban i M.O.R.T. rasplesali Vegu

{galerija width=118 height=98}2018/5/pannonian/petak/inline/sib{/galerija}

FOTO: D.Halilović/SiB.hr

{galerija width=118 height=98}2018/5/pannonian/petak/inline/pixsell{/galerija}

PROGRAM 19. PANNONIANA POGLEDAJ OVDJE

FOTO: D.Petrić/PIXSELL


Izdvojeno

Reci što misliš!