Sport / Ostalo

Skateri osvojili prvi dan Pannonian Challengea

Skateri osvojili prvi dan Pannonian Challengea

Nakon prvog, izrazito uspješnog dana 19. Pannonian Challengea, dobili smo i prve ovogodišnje pobjednike, koji su na svojim daskama na četiri kotača osvojili srca vesele osječke publike, ali i naklonost strogih sudaca.

Naravno, riječ je o SKATE natjecanju, na kojemu su svoje vještine prvo odmjerili vrlo dobri amateri, među kojima se odmah izdvojio Petar Spiedelick koji je naposljetku i odnio pobjedu ispred drugoplasiranog Antonia Horvata i trećeplasiranog Marka Bursaća.

Tada su, tijekom popodneva počeli skejtati izvrsni profesionalci, okrećući svoju dasku u nevjerojatnim kombinacijama i koristeći cijeli skate park na najbolji mogući način.

Među profesionalcima je nastupila odabrana ekipa od oko 20 vozača, dok se napokon nije pronašao SKATE pobjednik 19. Pannonian Challengea – Timotej Lampe Ignjić kojega je na drugom mjestu popratio Antonio Peković i na trećem mjestu Zsolt Karkossiak. 

Pobjednik je kući otišao bogatiji za iznos od 500€, dok su drugoplasirani i trećeplasirani osvojili nagrade od 300€ i 200€. Nagrada za best trick pripala je Davidu Mihalyfiju, a suce je osvojio trikom hardflip late flip te je kući otišao s novim satom Nixon.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Usporedno sa samim SKATE natjecanjem, snage su u pred zainteresiranom osječkom publikom u plesnoj bitki odmjerili i B-BOYING eksperti u „Original Skillz Jamu“. Iako su svi plesači uistinu oduševili svojim akrobatskim pokretima u hip-hop ritmu, prvo mjesto osvojio je Vision (Ljubljana), drugu Boxer (Beograd), a treću 2nd Blind (Osijek).
 
Nakon pregršt zabave tijekom dana u skateparku, odlična atmosfera sve posjetitelje dočekala je i u dvorištu Vege gdje su nastupili Psihomodo pop i crnogorski rap dvojac Who See. POGLEDAJ FOTKE S KONCERTA!

{galerija width=118 height=98}2018/5/pannonian/cetvrtak/skate{/galerija}

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

PROGRAM 19. PANNONIANA POGLEDAJ OVDJE

{galerija width=118 height=98}2018/5/pannonian/cetvrtak/skate/sib{/galerija}

FOTO: D.Halilović/SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!