Sport / Ostalo

Katia i Ivica najbolji karataši Osijeka

Katia i Ivica najbolji karataši Osijeka

Nakon otkazivanja dva prijašnja termina za svečanu ovogodišnju podjelu plaketa i priznanja ,treći termin u datumu 29.5.2018. bio je uspješan i svečan.

U organizaciji predsjednika i tajnika Osječkog karate Saveza u prostoru NS Dvorane Gradski vrt okupilo se mnoštvo mladih karate natjecatelja, trenera, roditelja i gostiju.

Prigodne plakete  za ostvarene rezultate na službenim natjecanjima tijekom 2017. natjecateljske godine uručio je gospodin Ante Vučemilović-Šimunović za 22 mladih natjecatelja, a prigodna priznanja za svoj karate napredak za 12 mladih karataša. OK Savez, KATIU ŠEGAVČIĆ proglasio je najuspješnijom mladom katašicom u 2017. zbog ostvarenih uspjeha, osvajanja prvih mjesta na Prvenstvu Hrvatske i na Prvenstvu  Balkana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posebnost ovogodišnjeg svečanog uručenja plaketa i priznanja je uručenje plakete IVICI VUKOVIĆU koji se kao invalid u kolicima uspješno natječe diljem Hrvatske i Europe.

Nadalje, posebno je uručena prigodna plaketa klubu Osijek-Žito za 45 obljetnicu opstojnosti i KK Hrvatski sokol za svoju 25 obljetnicu opstojnost.

Najveća posebnost bila je uručenje posebne plakete gospodinu Anti Vučemiloviću-Šimunoviću, predsjedniku Zajednice športskih udruga grada Osijeka( ZŠUGOS-a) za veliki doprinos u ispomoći  Osječkom Karate Savezu za njegove uspješne aktivnosti u 2017. godini.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!