Sport / Ostalo

Katia i Fran opet zlatni

Katia i Fran opet zlatni

Na 18. međunarodnom memorijalnom turniru u mjestu Lučko kod Zagreba uz nazočnost 435 mladih natjecatelja iz BiH, Slovenije i Hrvatske za karate klub Hrvatski sokol nastupili su KATIA ŠEGAVČIĆ i FRAN SELIGMAN.

S nastupom u dvije natjecateljske kata kategorije ostvarili su odlične rezultate osvojivši 3 ZLATNA ODLIČJA i prigodni dar organizatora.

KATIA je dominirala u obje natjecateljske kategorije pobjedivši sve svoje suparnice rezultatima 5:00 i osvojila DVA ZLATNA odličja. Ako uspijemo zadržati ovu Katijinu natjecateljsku formu na Prvenstvu Hrvatske koje će se održati 03.06.2018. u Osijeku od Katie možemo očekivati odlične rezultate.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

FRAN je u kategoriji mlađi učenici dominirao prikazanim katama i osvojio PRVO MJESTO. U kategoriji učenici zbog neprimjerenog suđenja jednog suca Fran je nezasluženo u prvom kolu izgubio meč rezultatom 3:2 od natjecatelja koji je u drugom kolu izgubio 5:0 i tako onemogućio Franu nastup za brončano odličje. I Franova forma je odlična te na Prvenstvu Hrvatske uz puno pravednije suđenje možemo očekivati odlične rezultate.

Do nastupa na Prvenstvu Hrvatske koje je u tehničkoj organizaciji Osječkog Karate Saveza Katiu, Frana i Emu Alšić očekuje nastup  na Prvenstvu Slavonije i Baranje 26.5.2018.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!