Panonska utrka ove subote na promenadi

Panonska utrka ove subote na promenadi

panonska utrka

Panonska utrka je sportsko zabavna manifestacija čiji je cilj pozitivno utjecati na pojedinca te promovirati fizičku aktivnost i zdrav način života. Utrka je u organizaciji agencije Neki Daniels Media d.o.o. koja je organizirala već brojne evente i koncertne programe u Zagrebu.

Vizija organizatora je da panonska utrka postane najzabavnija rekreativna i profesionalna utrka koja okuplja 10.000 ljudi iz cijele Hrvatske u srcu Slavonije uz sjajnu gastro ponudu i zabavni program.

U sklopu Panonske utrke održat će se i Osječki vatrogasni cener koji ove godine slavi jubilarnu desetu obljetnicu. Cestovna je to utrka na 10 km koja ima svoju standardnu kružnu stazu koja prolazi osječke mostove i dio uz rijeku Dravu po promenadi.

19. svibnja od 16 do 22 sata u Osijeku će se održati prva Panonska utrka. Objedinjuje tri utrke: prva je dječja namijenjena djeci starosti od 3 do 10 godina i počinje u 17 sati. U 17.30 sati kreće Osječki vatrogasni cener, koji je natjecateljskog karaktera, a potom slijedi besplatna rekreativna utrka s početkom u 19 sati. Start je kod Bastiona. Početak koncertnog i gastro programa predviđen je za 20.30 sati, a za dobru zabavu zaduženi su pjevačica Ivana Banfić i animator Tomislav Tržan.

Više detalja o utrci na panonskautrka.hr

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja