Sport / Ostalo

Žito grand prix Osijek 05.-07.10.

Žito grand prix Osijek 05.-07.10.

Žito grand prix Osijek i ove godine u Osijeku. Podržite Roberta Seligmana, Filipa Udea i Tomislava Markovića.

Kao što je naš portal već javio Osijek će i ove godine biti postaja jednog od svjetskih gimnastičkih kupova. Osijek će svoje gostoprimstvo imati prilike pokazati od 05. do 07. studenog u dvorani Gradski vrt.

Zasigurno najveću pažnju publike privući će Osječanin Robert Seligman, nedavni pobjednik svjetskog kupa u Ostravi, jedini Hrvat u finalima svjetskog prvenstva, osvajač brojnih medalja na svjetskim kupovima kao i brončane medalje na Europskom prvenstvu u Lausannei. Po prvi puta u Osijeku će nastupiti Filip Ude, Čakovčanin, srebrni na konju s hvataljkama na Olimpijskim igrama u Pekingu.  Nadamo se kako će se do ove sportske poslastice od ozljede oporaviti  još jedan Osječanin Tomislav Marković, koji je prošle godine osvojio drugo mjesto na Svjetskom kupu u Osijeku, a uskoro će po drugi puta postati i otac. Tu su i ostali hrvatski reprezentativci, odličan prečaš Marijo Možnik, njegov klupski kolega iz Zagreba Marko Brez te mlade hrvatske nade poput Matije Baruna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ženskoj konkurenciji najveći hrvatski aduti su Splićanka Tina Erceg i Tijana Tkalčec, klupska kolegica Filipa Udea u čakovačkom klubu.

Organizaciju ovogodišnjeg natjecanja preuzelo je Gimnastičko društvo Osijek Žito koje se potrudilo da cijene ulaznica budu prihvatljive svima. Tako ulaznice stoje 20,00 kn za kvalifikacije (05. studeni), 50,00 kn za svaki dan finala (06. i 07. studenoga) te 100,00 kn za sva tri dana. Ulaznice će uskoro biti dostupne na prodajnim mjestima Ferivi sporta te Turističke zajednice grada Osijeka.

Raspored natjecanja kao i sve ostale informacije možete naći na službenim Internet stranicama – www.osijekgym.com.

Sve bitne informacije možete saznati i na našem portalu SiB.hr.

Vidimo se na Žito grand prix Osijek!




Izdvojeno

Reci što misliš!