Sport / Ostalo

Odigran turnir slučajnih parova

Odigran turnir slučajnih parova

Na terenima TK Đurđenovac odigrana je završnica "Turnira slučajnih parova" koji istoimeni klub organizira povodom Međunarodnog praznika rada.


Specifičnost ovog turnira je u tome da se igrači podijele u dvije skupine. U jednu kvalitetniji i mlađi, a u drugu stariji i manje kvalitetni igrači. Potom se ždrijebom određuju parovi koji igraju skupa.

Ove godine najmlađa sudionica turnira bila je Trošelj Andrea (12 godina), a najstariji Kiseljak Ivo (70), kojem posebno čestitamo prolaz u završnicu turnira.

"Posebno nas veseli i da su tradicionalno sudjelovale gospođe Nataša Ibriks i Maja Lelić, te gospođica Karmen Gutler koje su svojim nastupom uljepšale turnir," kažu organizatori.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U polufinalnim mečevima postignuti su slijedeći rezultati : Špoljarić Zlatko, Horvat Zoran - Štebih Darijan, Peršić Danijel 9-7,Špehar Juraj, Domnjak Ante - Kubena Jonathan, Kiseljak Ivo 9-4.U meču za treće mjesto par Štebih, Peršić je pobijedio par Kubena, Kiseljak 9-3,a u velikom finalu par Špehar, Domnjak je nakon iscrpljujuće i neizvjesne borbe nadjačao par Špoljarić, Horvat rezultatom 9-5.

Medalje najuspješnijim igračima, na glavnoj proslavi Praznika rada koja se održala na prostoru ŠRD Đurđenovac uručila je dogradonačelnica općine Đurđenovac dr. Dragica Pavlić. Svi sudionici prvenstva imali su zajednički ručak, tradicionalni prvosvibanjski grah i mogli su uživati u kulturno umjetničkom programu i glazbi.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!