Sport / Ostalo

Tri ''piramide'' na terenima Tenis kluba ''Jezero''

Tri ''piramide'' na terenima Tenis kluba ''Jezero''

Lijepo svibanjsko vrijeme, uz temperature koje dosežu i do 30 stupnjeva Celzijusa, stvorilo je optimalne uvjete za rekreaciju, a osam kvalitetnih terena Tenis kluba „Jezero“ u Kupskoj ulici u Osijeku upravo su idealni za ugodno sportsko rekreiranje, pa i tenisko nadmetanje.

Već tradicionalno i ove godine odvijaju se „piramide“ u singlu i parovima, a već šest mjeseci traje i „piramida“ za tenisačice. Ljetna teniska sezona službeno počinje 1. svibnja te su svi tereni  već pripremljeni i na raspolaganju tenisačima baš svakoga dana. Potrebno je samo nazvati TK „Jezero“ na 031/272-900, rezervirati termin i odigrati meč u jedinstvenom ambijentu terena koji se nalaze usred gradske jezgre, a na samoj obali jezera. Osim toga, sudjelovanjem u „Piramidi“ svaki tenisač osigurava si redovite susrete s igračima sličnih teniskih znanja.  

Kako saznajemo u TK „Jezero“, „Piramida“ je natjecanje tenisača rekreativaca u kategorijama singl muški, parovi i singl žene. Traje tijekom cijele godine, a u njoj sudjeluju rekreativci iz Osijeka, Osječko-baranjske županije, ali i drugih mjesta Slavonije. Za sudjelovanje u „Piramidi“ može se prijaviti baš svaki zainteresirani rekreativni tenisač i tenisačica, a igrači su razvrstani u 30-tak jakosnih skupina/razreda. U svakom razredu je po četiri igrača, s time da su najbolji tenisači u višim redovima, a u međusobnom razigravanju omogućava se svakomu da igra u sebi primjerenoj skupini te napreduje prema rezultatima na terenu. Igrači međusobno dogovaraju termine, a susreti u sklopu „Piramide“ odigravaju petkom, subotom i nedjeljom. Dakako, tereni su otvoreni i svim radnim danima, pa se uz natjecanje pod „Piramidom“ može  dogovoriti i mečeve izvan natjecateljskih.

Na TK „Jezero“ cijele godine se odvijaju škole tenisa za učenike osnovnih i srednjih škola,  vrtićki uzrast, a naravno i za odrasle među kojima je u zadnje vrijeme sve više žena koje u tenisu nalaze odličnu rekreaciju, što nas posebno raduje.

Nova već deveta po redu „Ljetna piramida“ dakle počinje. Upravo je u tijeku Masters parova, a finalni mečevi održat će se u četvrtak 03.05.2018. (polufinale) u 18:30 i petak 04.05.2018. (finale) u 18:30. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane gledatelje da dođu i pogledaju zanimljive mečeve.
Masters singla - muškog i ženskog održat će se u rujnu, a od tada – kažu u TK „Jezero“ – dođite i uživajte u teniskim susretima.

Ljubiteljima skvoša na raspolaganju je dvorana, a za rekreaciju u ovom dinamičnom sportu potrebno je nazvati TK „Jezero“ i rezervirati termin, a predstavnici Kluba rado će pomoći i u dogovaranju susreta s drugim igračima skvoša.

Detaljnije informacije o aktivnostima TK „Jezero“ može se naći na www.tkjezero.hr i Facebook stranici Tenis Klub Jezero.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!