Sport / Ostalo

Vježbanje na otvorenom uz Roberta Seligmana i Gymija!

Vježbanje na otvorenom uz Roberta Seligmana i Gymija!

Do početka desetog izdanja Svjetskog kupa u gimnastici Osijek dijeli nas točno mjesec dana. Priliku na zajedničko druženje s velikim i malim rekreativcima iskoristit će Gimnastičko društvo Osijek – Žito, izvršni organizator DOBRO World Cupa, te će zajedno s hrvatskim reprezentativcem Robertom Seligmanom odraditi trening na otvorenom.

U subotu, 28. travnja s početkom u 11 sati u osječkom Drvenparku održat će se Vježbanje na otvorenom, a društvo svima, uz Seligmana, pravit će i maskota Svjetskog kupa, kuna Gymi. Trening i druženje s velikim i malim Osječanima podržat će i Generalni pokrovitelj Svjetskog kupa u gimnastici tvrtka Žito sa svojim brandom DOBRO. Pored Gimnastičkog društva Osijek – Žito, svoj dolazak najavio je i NK Osijek sa Školom nogometa, a vježbanju će se pridružiti i Tomislav Marković.

vjezbanje drvenpark

Druženju s malim i velikim rekreativcima jako se veseli Robert Seligman:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Raduje nas vidjeti mnoštvo djece na ovakvim događajima i ponosni smo u klubu što imamo jako puno članova od one najmlađe dobi pa do umirovljeničkih grupa. Gimnastikom se svi mogu baviti i to je najbolja baza za daljnje bavljenje sportom“.

Treningu na otvorenom mogu se pridružiti svi, bez obzira na trenutačnu tjelesnu spremu, gipkost, dob ili spol. Svi su dobrodošli kako bi naučili osnove gimnastičke rekreacije i time učinili pravi korak prema zdravom i aktivnom životu.

Inače, Vježbanje na otvorenom jedan je od nekoliko događanja kojima će se najaviti održavanje 10. izdanja Svjetskog kupa u gimnastici Osijek. U dvorani Gradski vrt tijekom finalnih dana (26. i 27. svibnja) posjetitelje će moći uživati u najatraktivnijem izdanju Svjetskog kupa do sada koji će, nadamo se, biti obilježen odličnim nastupima hrvatske reprezentacije.

Sve najave i novosti u svezi DOBRO World Cupa Osijek možete pratiti na www.osijekgym.com.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!