Sport / Ostalo

Posjetite Orahovica bike weekend

Posjetite Orahovica bike weekend

Udruga Pannonian Challege organizira na dvodnevnu vikend sportsku manifestaciju ORAHOVICA BIKE WEEKEND, koja će se održati u subotu i nedjelju, 28. i 29. 04. 2018., na Orahovačkom jezeru.

Događaj su pripremili Grad Orahovica, ekipa iz organizacije Pannonian Challenge-a, Biciklistički klub Pannonian iz Osijeka, Weekend Warriorsi i BK Osijek 2010.

U tri discipline Maraton, Enduro i Road posjetitelji će moći vidjeti najbolje regionalne vozače u divljem ambijentu Parka Prirode Papuk te uživati u prekrasnom Orahovačkom jezeru.

Ulaz na manifestaciju je besplatan, a mjesto za šator u uređenom kampu se naplaćuje 20 kn po danu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cjelodnevni zabavni program će se odvijati na Orahovačkom jezeru, gdje je organiziran kamp i ugostiteljska ponuda za sve posjetitelje manifestacije, a hoteli i kuće za odmor su spremne za najam obiteljima i svim zainteresiranima. Više informacija o smještaju potražite na webu TZ Orahovica.

Projekt je zamišljen kao promocija turističkih potencijala obronaka Papuka, popularizacije biciklističkog sporta, zdravog života kroz kretanje u prirodi, te biciklizma kao generatora lokalne Slavonske turističke ponude.
 
Za sve sportaše prijave su i dalje otvorene, a više informacija o propozicijama i startninama možete vidjeti OVDJE.

[important title=]NAGRADNA IGRA:

GIANT nagrađuje jednog čitatelja s torbicom za bicikli. Kako sudjelovati? Komentiraj ispod teksta  "Želim GIANT torbicu".
Najbržeg čitatelja nagrađujemo.

Nagrada se preuzima na Info pultu/Prijave na Orahovačkom jezeru 28. i 29.4.

Dobitnik je: Mirela Mikičević[/important]

  


Izdvojeno

Reci što misliš!