Sport / Ostalo

Brončana medalja za vježbu s obručem

Brončana medalja za vježbu s obručem

Na Kupu GD Palilula iz Beograda Inga Rukovanjski nastupila je s tri rekvizita. Jako dobro odrađene vježbe, ali posebno ona s obručem koja je donijela i brončanu medalju.

Iako iz kluba KRG Osijek smatraju da su ocjene bile preniske ne kriju zadovoljstvo i osvojenom brončanom medaljom, iza gimnastičarke iz Rumunjske i Slovenije. Nakon ovoga natjecanja i onoga u Novom Sadu gdje je nastupila s dva rekvizita  slijedi analiza vježbi zajedno s trenericama i seniorkama Ninom Lončar i Lucijom Radolović, pripreme, te na kraju nastup na višebojnom prvenstvu Hrvatske krajem travnja u Zagrebu.  Bilo je u planu nastupiti i na FIG natjecanjima u Zagrebu i Budimpešti, ali pošto je osječkoj gimnastičarki Gimnastički savez Hrvatske, odnosno tehnički odbor ritmičke gimnastike uskratio dodjelu fig licence Inga nije nastupila na tim natjecanjima, pa su upravo ova dva poslužila kao proba za državno prvenstvo u višeboju, dakle s četiri rekvizita.

Tjedan dana prije u Novom Sadu pored Inge koja je nastupila u A programu i osvojila jedno 6.mjesto, jedno prvo i jedno 17., KRG Osijek imao je natjecateljicu i u 2010.godištu, Larisu Ivanković koja je osvojila 13.mjesto u vježbi bez rekvizita u B programu. Seniorke Lucija Radolović i Nina Lončar natjecale su se u B programu. Lucija je bila 3. s obručem 7. ukupno, a Nina 4. s loptom i 9. ukupno.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!