Essekeru bronca u katama

Essekeru bronca u katama

esseker

Jučer je u Zagrebu održano Prvenstvo Hrvatske za seniore u katama. Ekipa Essekera je nastupila u sastavu Leon Ifko, Damjan Golubičić, Alan Uremović te je osvojila odlično 3. mjesto.

Momci su nakon poraza od prošlogodišnjih pobjednika u repasažnom meču bili uvjerljivi u izvedbi kate kao i  u prikaza  kata bunkja. (demonstaracija i primjena tehnika u kati) te zasluženo osvojili 3. mjesto.

Danas je također održano i studentsko prvenstvo Hrvatske na kojem je naš Tin Dujmović nakon bronce u seniorskoj konkurenciji na jučerašnjem PH-e osvojio 2. mjesto u borbama u kategoriji do 60 kg. čime je svakako dao svoj doprinos plasmanu osječkog sveučilišta na drugo mjesto u ukupnom muškom plasmanu.

TIN

U Zagrebu je 10. 3. 2018. godine održano seniorsko  Prvenstvo Hrvatske u borbamana na kojem su nastupili i naši natjecatelji.
Tin Dujmović je u kategoriji do 60 kg osvojio odlično treće mjesto i bončanu medalju što je s obzirom na povredu koljena u polufinalnom meču bio i maksimalni doseg u ovom trenitku.

U istoj kategoriji je nastupio i Domagoj Boršoš koji je izgubio prvi meč, ali nije ušao ni u repasažne borbe te je ovaj puta ostao bez medalje.

  

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja